Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Velswijk, gemeente Bronckhorst.

Ben je op zoek naar een woning in Velswijk of heb je een woning in de gemeente Bronckhorst die je wilt verkopen? Neem dan contact op met het makelaarskantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden. Bij de aankoop of verkoop van jouw woning zetten wij graag onze kennis van de woningmarkt in om jou te adviseren. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij Maison Makelaars Graafschap-Midden terecht, én voor een gratis waardebepaling van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.


Wonen in Velswijk

Ze verschillen slechts 1 letter, maar Veldwijk en Velswijk zijn een wereld van verschil. Om te beginnen liggen ze zo’n 15 kilometer uit elkaar. Kom je dus een keer kijken naar een huis in Velswijk, voeg dan wel de juiste letters in in de navigatie! Velswijk is een dorp in de provincie Gelderland, in de streek Achterhoek, gemeente Bronckhorst. Het dorp Velswijk heeft in 1978 geen eigen postcode en plaatsnaam gekregen in het postcodeboek, voor de postadressen ligt het dorp daarom sindsdien in Zelhem. Via de N316 en N330 zijn omliggende plaatsen zoals Doetinchem, Zelhem en Vorden gemakkelijk te bereiken. Velswijk heeft een basisschool. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in Zelhem.  


Doen in Velswijk
Ieder jaar wordt in Velswijk het Paasvuur aangestoken, met vooraf een lampionnenoptocht. Na die tijd is er een feest in de feesttent, met liveband en dj. Maar ook in augustus is het feest in Velswijk, tijdens het Velswieks Feest. Het laatste weekend van augustus staat jaarlijks in het teken van traditionele volksspelen, fietstochten, muziek en gezelligheid. Vertier voor Velswijkers van 8 tot 88 jaar oud!

Enthousiast geworden over Velswijk? Neem contact met ons op! We helpen je graag bij je zoektocht naar je droomhuis.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem