Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Veldwijk, gemeente Bronckhorst.

Heb je een woning die je wilt verkopen of wil je een woning kopen in Veldwijk? Schakel ons dan in! Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren je graag bij de aankoop of verkoop van jouw woning. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.


Wonen in Veldwijk

Veldwijk is een buurtschap in de gemeente Bronckhorst in de Nederlandse provincie Gelderland. Het ligt twee kilometer ten noorden van Vorden bij de weg naar Almen. In de buurtschap staat Kasteel De Bramel. Dit is een prachtig kasteel met landgoed. Het kasteel is weliswaar privé, maar het landgoed is vrij toegankelijk. Het landgoed is prachtig om eens rond te wandelen!

 

Via de N319 ben je vanuit Veldwijk snel in het nabijgelegen Warnsveld, Zutphen en Ruurlo. Wonen in Veldwijk betekent wonen in het hart van de Achterhoek. Veldwijk kent prachtige wandelroutes en fietsroutes. De rust en gemoedelijkheid van de Achterhoek is in Veldwijk nog helemaal te vinden.
 

Zoek je een makelaar in Veldwijk of of in de buurt van Veldwijk? Neem vandaag nog contact op met Maison Makelaars Graafschap-Midden! Wat voor woning je ook zoekt, wij zetten graag onze kennis van de woningmarkt in om jou te adviseren.


Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem