Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Veldhoek, gemeente Bronckhorst.

 

Veldhoek is een buurtschap in de provincie Gelderland, in de gemeente Bronckhorst en gemeente Berkelland. Veldhoek zou eigenlijk ook een dorp genoemd kunnen worden, omdat het een kerk heeft. De buurtschap Veldhoek valt, ook voor de postadressen, deels onder het dorp Hengelo Gelderland, deels onder het dorp Ruurlo.


Wonen in Veldhoek

Veldhoek ligt langs de N315, tussen Ruurlo en Zelhem. Iets verder doorrijden richting het zuiden en je bent in het levendige Doetinchem, terwijl je richting het noordwesten ook binnen een mum van tijd in Zutphen bent. Veldhoek is dan ook een perfecte plek om te genieten van de dorpse rust, maar tegelijkertijd niet al te ver van de bruisende stad te wonen.

Hét evenement van het jaar in de Veldhoek is het Veldhoeksfeest. Dit wordt ieder jaar in het laatste weekend van september gehouden. De aftrap is op vrijdagavond met een toneelavond, met optredens van toneelspelers uit de buurtschap en omgeving. Na afloop is er altijd gezellige dansmuziek. Zaterdagochtend komt men van heinde en verre om de optocht te bekijken. Op de weide zijn ‘s zaterdags diverse Volksspelen, met als afsluiting het Rode draad-spel. De zaterdagavond wordt afgesloten met een liveoptreden van een band. Kortom: spektakel en plezier!

 

Op zoek naar een woning in Veldhoek?

Dan moet je bij Maison Makelaars Graafschap-Midden zijn! Wij zijn dé makelaar in Gelderland. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen deze streek als geen ander. Daarom kunnen we ook met zekerheid zeggen: in de Achterhoek is voor ieders wens de juiste woning te vinden. Dus ook voor jou! Zoek je een huurwoning of een koopwoning in Veldhoek, of ben je juist op zoek naar een verkoopmakelaar voor jouw woning? Neem vandaag nog contact op.


Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem