Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Varsselder, gemeente Oude IJsselstreek.

We adviseren je graag bij de aankoop of verkoop van jouw woning. Wil jij dus een huis kopen in de gemeente Oude IJsselstreek, of wil je je huis verkopen in Varsselder? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Als makelaar in deze streek in Gelderland weten we als geen ander wat er op de woningmarkt speelt. We weten welke huizen er momenteel op de markt zijn, én welke huizen er nog op de markt gaan komen! Zoek jij dus een woning in de gemeente Oude IJsselstreek? Dan moet je bij Maison Makelaars Graafschap-Midden zijn.

 

Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren. Op zoek naar een goede makelaar in de Achterhoek? Bel ons vandaag nog!

Wonen in Varsselder
Varsselder is een Nederlands dorp met bijna 800 inwoners, gelegen in de provincie Gelderland, gemeente Oude IJsselstreek. Het dorp ligt langs de doorgaande weg van 's-Heerenberg naar Ulft, direct ten westen van Ulft. Wonen in Varsselder betekent wonen in de rust van een dorp, met bruisende steden zoals Doetinchem en het Duitse Emmerich in de buurt. Varsselder heeft een basisschool. Voor de dagelijkse boodschappen fiets of rijd je gemakkelijk even naar het naastgelegen Ulft, waar je diverse supermarkten en andere winkels vindt.

Doen in Varsselder

De populairste sport in Varsselder is voetbal. De plaatselijke voetbalvereniging GWVV speelt op sportpark de Buitenham. Houd je niet van voetbal? Trek er dan op uit! In de omgeving van Varsselder vind je talloze wandelroutes en fietsroutes om urenlang van te genieten. Het Achterhoekse landschap geeft je iedere dag het gevoel alsof je op vakantie bent. En dat terwijl je gewoon in je eigen streek bent! Enthousiast geworden over dit pittoreske dorpje in de Achterhoek? Neem vandaag nog contact op met Maison Makelaars Graafschap-Midden voor een kennismakingsgesprek.
 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek


Binnen de gemeente Oude IJsselstreek is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Bontebrug – Breedenbroek – Etten – Gendringen – Heelweg-Oost – Heelweg-West – Megchelen – Netterden – Silvolde – Sinderen – Terborg – Ulft – Varsselder – Varsseveld – Westendorp