Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Varssel, gemeente Bronckhorst.

Op zoek naar een woning in Varssel? Of heb je een woning in Varssel die je wilt verkopen? Schakel de hulp in van Maison Makelaars Graafschap-Midden. Ons makelaarskantoor vind je in Doetinchem en we kennen de Achterhoek als geen ander. Kortom: wij zijn dé makelaar in Gelderland!

We adviseren je graag bij de aankoop of verkoop van jouw woning. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren. Op zoek naar een goede makelaar in de Achterhoek? Bel ons vandaag nog!

Wonen in Varssel

Varssel is een buurtschap in de gemeente Bronckhorst in de Nederlandse provincie Gelderland. Varssel staat bekend om de wegraces voor motoren, die elk jaar in mei op de Varsselring wordt georganiseerd. De buurtschap Varssel valt, ook voor de postadressen, onder het dorp Hengelo Gelderland.

 

Doen in Varssel
Wie van fietsen en wandelen houdt, kan in Varssel zijn hart ophalen. Met talloze fietsroutes en wandelroutes in de omgeving, is dit dorp in de Achterhoek een fantastische plek om te wonen. De voormalige basisschool van Varssel, die in 2013 is gesloten, heeft in 2014 een herbestemming gekregen als buurthuis. Vanuit hier worden allerlei activiteiten georganiseerd, zoals het Varssels Feest ieder jaar in oktober, rommelmarkten en fietstochten.


Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem