Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Ulft, gemeente Oude IJsselstreek.

Wonen in Ulft? Op zoek naar een huurwoning of koopwoning in de gemeente Oude IJsselstreek? Een woning in Ulft verkopen? Maison Makelaars Graafschap-Midden is de makelaar die je zoekt! Bij de aankoop of verkoop van jouw woning zetten wij graag onze kennis van de woningmarkt in om jou te adviseren. Daarnaast bieden we je een gratis waardebepaling van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en je ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Je vindt het makelaarskantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden in Doetinchem, dus we kennen de regio als geen ander. Of je nu op zoek bent naar een twee-onder-een-kapwoning, een vrijstaande woning of een boerderij, wij weten welke woningen er op de markt zijn. En welke woningen op de markt gaan komen! Neem daarom vandaag nog contact met ons op. Wij luisteren naar je verhaal en zoeken samen met jou naar jouw droomhuis.  


Wonen in Ulft
Ulft is een dorp in de provincie Gelderland, in de streek Achterhoek, gemeente Oude IJsselstreek. Tot en met 2004 hoorde Ulft bij de gemeente Gendringen. Sinds de gemeentelijke herindeling van 2005 hoort Ulft bij de gemeente Oude IJsselstreek. Ulft heeft ruim 10.000 inwoners en is dus een dorp van een redelijk formaat. Ulft heeft verschillende supermarkten, winkels, basisscholen en een middelbare school.

Doen in Ulft
Wie in Ulft woont, hoeft zich niet te vervelen. Zo is er jaarlijks in augustus het festival Huntenpop, dat voorheen gehouden werd in Varsselder-Veldhunten (vandaar de naam) maar tegenwoordig in het DRU-Park in Ulft. Daarnaast kent Ulft diverse verenigingen, zoals muziekverenigingen, een carnavalsvereniging, schietclub en een kaartclub. De voormalige DRU-fabriek aan de oever van de Oude IJssel was voorheen een ijzergieterij en metaalfabriek. Deze heeft een herbestemming gekregen met theater-, pop- en conferentiezalen, bibliotheek, heemkundevereniging, VVV-kantoor en grand café.

 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek


Binnen de gemeente Oude IJsselstreek is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Bontebrug – Breedenbroek – Etten – Gendringen – Heelweg-Oost – Heelweg-West – Megchelen – Netterden – Silvolde – Sinderen – Terborg – Ulft – Varsselder – Varsseveld – Westendorp