Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Toldijk, gemeente Bronckhorst.

Zoek je een woning in Toldijk of heb je een woning in Laag-Keppel die je wilt verkopen? Neem vandaag nog contact op met Maison Makelaars Graafschap-Midden. Ons makelaarskantoor vind je in Doetinchem en we kennen de Achterhoek als geen ander. Kortom: wij zijn dé makelaar in Gelderland!

We adviseren je graag bij de aankoop of verkoop van jouw woning. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren. Op zoek naar een goede makelaar in de Achterhoek? Bel ons vandaag nog!

Wonen in Toldijk

Hoe Toldijk aan haar naam komt? Toldijk is begonnen als kleine rustplaats op de weg van Zutphen naar Emmerik. Handelslieden die deze weg (nu de Zutphen-Emmerikseweg) volgden, kwamen in Toldijk even tot rust en deden meteen hun dagelijkse boodschappen. Daarvoor kon men terecht in meerdere cafés, bij een bakker, een kleermaker, noem het maar op. Op de Zutphen-Emmerikseweg moest men vroeger tol betalen. Vandaar de naam Toldijk. Tegenwoordig is Toldijk een rustig dorpje, dat voornamelijk wordt bewoond door land- en akkerbouwers. De meeste voorzieningen zijn er inmiddels weg, maar Toldijk heeft wel nog steeds een basisschool (basisschool De Rank) en een jeugdsoos, JJC Flophouse.
 

Doen in Toldijk
De jeugdsoos verzorgt disco-avonden voor de jeugd en meerdere andere evenementen per jaar, zoals jaarlijks Høken in Toldiek. Het Toldijkse Oranjefeest vindt plaats tijdens het eerste weekend van juli bij café-restaurant Den Bremer. Via de omliggende N-wegen ben je binnen een mum van tijd in het bruisende Zutphen en Doetinchem. De afstand tot Zutphen bedraagt ongeveer 11 kilometer, die naar Doetinchem 13. Kortom: Toldijk biedt de rust en gezelligheid van een dorp, terwijl de bedrijvigheid van een stad om de hoek te vinden is.
 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem