Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Sinderen, gemeente Oude IJsselstreek.

Op zoek naar een makelaar in Sinderen?

Dan moet je bij Maison Makelaars Graafschap-Midden zijn. Wij zijn dé makelaar in Gelderland. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen deze streek als geen ander. De Achterhoek biedt prachtige dorpen en bruisende steden. Voor ieders wens is hier de juiste woning te vinden. Dus ook voor jou!
 

Zoek je een huurwoning of een koopwoning in Sinderen, of ben je juist op zoek naar een verkoopmakelaar voor jouw woning? Neem vandaag nog contact op. We gaan graag een gesprek met je aan en bespreken je wensen. Wil je een rijtjeswoning, twee-onder-een-kapwoning of liever een vrijstaande woning? Bij ons is alles mogelijk. Geef je wensen aan en we gaan op zoek naar het perfecte huis voor jou.


Wonen in Sinderen
Sinderen is een dorp in de gemeente Oude IJsselstreek in de Nederlandse provincie Gelderland. Voorheen lag het op de grens van de voormalige gemeenten Gendringen en Wisch. Het dorp ligt op de splitsing, een driesprong, tussen Varsseveld, Dinxperlo en Gendringen. Voorheen was er een kasteel in Sinderen. Hieraan herinnert de Antoniuskapel van Sinderen nog. De weide voor boerderij "D'n Huusboer" is omringd door de oude gracht en hier zijn ook nog kelders van het kasteel te vinden. Sinderen heeft een basisschool. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in het naastgelegen Varsseveld, Silvolde of Ulft.

Doen in Sinderen
Sinderen heeft een zeer actieve sportvereniging: Sportvereniging S en O (Sinderen en Omstreken). Dit is een omnivereniging met afdelingen voor gymnastiek, volleybal, jazzgymnastiek, meer bewegen voor ouderen (Fit en Vitaal), volksdansen en recreatief voetbal. Daarnaast heeft Sinderen een Toneelgezelschap: ’t Buurtschap. Oranjevereniging Sinderen en Omstreken organiseert jaarlijks het Oranjefeest in augustus en uiteraard Koningsdag in april.
 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek


Binnen de gemeente Oude IJsselstreek is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Bontebrug – Breedenbroek – Etten – Gendringen – Heelweg-Oost – Heelweg-West – Megchelen – Netterden – Silvolde – Sinderen – Terborg – Ulft – Varsselder – Varsseveld – Westendorp