Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Silvolde, gemeente Oude IJsselstreek.
 

Zoek je een makelaar in Silvolde?

Neem dan vandaag nog contact op met Maison Makelaars Graafschap-Midden: dé makelaar in Gelderland. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen deze streek als geen ander. Daarom kunnen we ook met zekerheid zeggen: in de Achterhoek is voor ieders wens de juiste woning te vinden. Dus ook voor jou!

 

Zoek je een huurwoning of een koopwoning in Silvolde, of ben je juist op zoek naar een verkoopmakelaar voor jouw woning? Wij helpen je graag. We gaan graag een gesprek met je aan en bespreken je wensen. Wil je een rijtjeswoning, twee-onder-een-kapwoning of liever een vrijstaande woning? Bij ons is alles mogelijk. Jij vertelt wat je zoekt, wij zoeken voor jou het perfecte huis.

Wonen in Silvolde
Silvolde is een dorp in de provincie Gelderland, in de streek Achterhoek, gemeente Oude IJsselstreek. Onder het dorp Silvolde vallen ook de buurtschappen Bontebrug (grotendeels) en De Kroezenhoek. Silvolde heeft ongeveer 5.800 inwoners. Het dorp heeft een basisschool, supermarkt, diverse winkels en een middelbare school. In het naastgelegen Terborg is een treinstation, en vanuit Silvolde ben je via de N317 snel in onder andere Doetinchem en Ulft.

Doen in Silvolde
De DKL Party vindt ieder jaar in het laatste weekend van juni plaats. Het is naar eigen zeggen het grootste weidefeest van Nederland. De DKL Party begon als ‘Daklozenparty’ in 1988 aan de rand van Silvolde en is inmiddels verbasterd naar DKL Party. Het is een van de grootste feesten in Silvolde. Maar niet het enige feest! Elk jaar in september vindt vier dagen lang de Silvoldse Kermis plaats én wordt het Kroegenspektakel gevierd. In de laatste week van de basisschoolvakantie vindt jaarlijks het Silvolds Zomerkamp plaats. Silvolde heeft een voetbalvereniging (SC Silvolde) en Silvolde heeft een eigen brandweerkazerne. Voor de jeugd uit Silvolde en omgeving is er Stichting Gekkoo: een plek voor theater-, dans- en filmlessen.

 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek


Binnen de gemeente Oude IJsselstreek is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Bontebrug – Breedenbroek – Etten – Gendringen – Heelweg-Oost – Heelweg-West – Megchelen – Netterden – Silvolde – Sinderen – Terborg – Ulft – Varsselder – Varsseveld – Westendorp