Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in ‘s-Heerenberg, gemeente Montferland.

Zoek je een woning in ‘s-Heerenberg of heb je een woning in ‘s-Heerenberg die je wilt verkopen? Neem dan contact op met Maison Makelaars Graafschap-Midden! Wij adviseren je graag bij de aankoop of verkoop van jouw woning. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem en we zijn naast de gemeente Montferland onder andere actief in de gemeentes Doesburg, Doetinchem, Bronckhorst en Oude IJsselstreek. Kortom: we kennen de Achterhoek als geen ander. Voor het kopen of verkopen van een woning in deze streek in Gelderland ben je bij Maison Makelaars Graafschap-Midden dus aan het juiste adres.

Wonen in ’s-Heerenberg

's-Heerenberg is een stad in de provincie Gelderland, in de streek Achterhoek, gemeente Montferland. ’s-Heerenberg ligt op de grens met Duitsland en was een zelfstandige gemeente tot en met 1820. In 1821 ging ’s-Heerenberg over naar gemeente Bergh. Sinds de gemeentelijke herindeling van 2005 hoort ’s-Heerenberg bij de gemeente Montferland. ’s-Heerenberg telt zo’n 8.000 inwoners. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij diverse supermarkten. ’s-Heerenberg heeft geen station, maar dankzij de N316 die dwars door de stad gaat is er een uitstekende verbinding met omliggende dorpen en steden zoals Zeddam en het Duitse Emmerich.

Doen in ’s-Heerenberg
Zowel Burgers' Zoo als het Afrika museum hebben hun oorsprong in 's-Heerenberg. Het Afrika museum is begonnen in het voormalig klooster Don Rua waar tot 1999 het bekende creativiteitscentrum Gouden Handen gevestigd was. 's-Heerenberg heeft een levendig uitgaansleven. Er zijn veel kroegen en café’s te vinden. Ook zijn er enkele hotels en restaurants. Tijdens carnaval is 's-Heerenberg bekend onder de naam Waskupenstad. Er zijn dan verschillende carnavalsoptochten en -feesten, die tienduizenden bezoekers trekken.

 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek


Binnen de gemeente Montferland is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Azewijn – Beek – Braamt – Didam – ’s-Heerenberg – Kilder – Lengel – Loil – Nieuw-Dijk – Stokkum – Zeddam