Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Nieuw-Wehl, gemeente Doetinchem.

Heb je een woning die je wilt verkopen of wil je een woning kopen in Nieuw-Wehl? Schakel ons makelaarskantoor dan in! Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren je graag bij de aankoop of verkoop van jouw woning. Zoek je een rijtjeswoning of een twee-onder-een-kapwoning? Of een vrijstaande woning, villa, bungalow of boerderij? Wij zetten graag onze kennis van de woningmarkt in Gelderland in om jou te adviseren. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt van ons een eerlijk en helder advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.


Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen deze gemeente in de Achterhoek als geen ander. Zoek je een woning in Nieuw-Wehl, huur of koop? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag bij het vinden van jouw droomhuis.

Wonen in Nieuw-Wehl
Nieuw-Wehl is een dorp met zo'n 500 inwoners in de gemeente Doetinchem, in de Nederlandse provincie Gelderland. Tot 1 januari 2005 vormde het samen met het buurdorp Wehl en de buurschappen Wehlse Broek en Meerenbroek de gemeente Wehl. Bij de gemeentelijke herindeling van die datum is Nieuw-Wehl bij de gemeente Doetinchem gevoegd. Nieuw-Wehl is een gemoedelijk dorp met een grote, maatschappelijke functie. De zorg voor mensen met een verstandelijke handicap maakt een belangrijk deel uit van de economie van de plaats. Elver, voorheen de Fatima-stichting, is er sinds 1963 gevestigd. Het is de grootste werkgever in Nieuw-Wehl. De hoofdvestiging is midden in het dorp gelegen. Hier wonen 220 mensen.


Doen in Nieuw-Wehl

In Nieuw-Wehl worden jaarlijks meerdere activiteiten gehouden. Dit zijn onder meer het schuttersfeest van schutterij de Eendracht, het carnavalsfeest georganiseerd door carnavalsvereniging de Mölledraejers, een tractorpullingwedstrijd georganiseerd door vereniging Trekkertrek Nieuw-Wehl en een motorcrosswedstrijd georganiseerd door Wehlse Cross Events. Sinds 2018 kan het Achterwehls Oktoberfest daaraan toegevoegd worden. Dit feest wordt eveneens georganiseerd door schutterij de Eendracht. Genoeg te doen, dus!

 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek


Binnen de gemeente Doetinchem is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Doetinchem – Gaanderen – Wehl – Nieuw-Wehl – Wijnbergen