Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Nieuw-Dijk, gemeente Montferland.

 

Ben je op zoek naar een woning in Nieuw-Dijk? Of wil je je woning in Nieuw-Dijk verkopen? Denk dan eens aan Maison Makelaars Graafschap-Midden. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus wij kennen de Achterhoek als geen ander. Van de prachtige uitzichten tot bosrijke gebieden: deze streek in Gelderland is dé plek om te wonen.

 

We adviseren je graag bij de aankoop of verkoop van jouw woning. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren. Op zoek naar een goede makelaar in de Achterhoek? Bel ons vandaag nog!

 

Wonen in Nieuw-Dijk
Nieuw-Dijk is een dorp in de provincie Gelderland, in de streek Liemers. Tot en met 2005 behoorde Nieuw-Dijk tot Didam. Sinds de gemeentelijke herindeling hoort Nieuw-Dijk bij de gemeente Montferland. Het dorp Nieuw-Dijk heeft in 1978 geen eigen postcode en plaatsnaam gekregen in het postcodeboek, voor de postadressen ligt het dorp daarom sindsdien 'in' Didam. Onder het dorp Nieuw-Dijk vallen ook de buurtschappen Friesland en Heide. Nieuw-Dijk ligt naast de A18, waardoor steden als Zevenaar en Doetinchem gemakkelijk te bereiken zijn. Voor de dagelijske boodschappen kun je terecht in het naastliggende Didam.

 

Doen in Nieuw-Dijk
Het LuDieks Tentfeest is een jaarlijks terugkerend all inclusive-feest. Dit feest wordt elk jaar gehouden op een zaterdag begin september en biedt verschillende activiteiten voor jong en oud. Daarnaast heeft Nieuw-Dijk een schutterij (Schutterij St. Antonius) en een voetbalvereniging (V.V. Sprinkhanen). Maar ook heeft Nieuw-Dijk een fanfare, carnavalsvereniging, oranjevereniging én een Sinterklaascomité. Kortom: Nieuw-Dijk kent een zeer actief verenigingsleven!

 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek


Binnen de gemeente Montferland is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Azewijn – Beek – Braamt – Didam – ’s-Heerenberg – Kilder – Lengel – Loil – Nieuw-Dijk – Stokkum – Zeddam