Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Megchelen, gemeente Oude IJsselstreek.

 

Ben je op zoek naar een makelaar in Gelderland? Dan moet je zeker eens contact opnemen met Maison Makelaars Graafschap-Midden. Wij zijn niet zomaar een makelaar in Gelderland, wij zijn dé makelaar in Gelderland! Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem. Dat betekent dat we de regio dus kennen als geen ander. Ieder dorp, buurtschap, maar ook elke wijk in de gemeente Oude IJsselstreek heeft zo z’n eigen karakter. Dus ook Megchelen! Zoek je een woning in Megchelen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.
 

Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij Maison Makelaars Graafschap-Midden terecht, én voor de verkoop van je woning. Daarnaast bieden we een gratis waardebepaling van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.
 

Wonen in Megchelen
Megchelen is een dorp in de provincie Gelderland, in de streek Achterhoek, gemeente Oude IJsselstreek. Gezien de ligging van Megchelen in een uithoek van de Achterhoek, noemen de inwoners hun dorp ook wel gekscherend 'de blindedarm van Gelderland'. Megchelen is voor 75% omsloten door de Duitse grens. Grensplaatsen zijn Anholt, Millingen en Rees, alle drie op nog geen 10 kilometer afstand. Megchelen kenmerkt zich door een rustiek plattelandsdorp met unieke fiets- en wandelgelegenheid in het grensgebied met Duitsland.


Doen in Megchelen

Met de Stadt Rees am Rhein wordt jaarlijks een wandeltocht georganiseerd op de tweede zondag in maart. Dat is niet meer dan logisch: het gebied rondom Megchelen is ronduit prachtig. In Megchelen is er nog een stukje natuur van meer dan 100 jaar oud. Het landschapsjuweeltje ligt aan de rand van het kantoor en de tuin van NL Greenlabel. Het is een meidoornhaag van circa 135 jaar oud. Het nieuws van Megchelen lees je in de maandelijkse dorpskrant 't Megchels Ni-js. Voor muziek kun je terecht bij Muziekvereniging Harmonie St. Caecilia. Ook is er een voetbalvereniging (SVGG: Sport Vereniging Gedeon Garde) en een Schuttersgilde (Sint Martinus). Jaarlijks wordt in Megchelen het Paasvuur aangestoken en in het eerste weekend van augustus wordt ieder jaar het Oldtimer Festival Nostalgie Megchelen georganiseerd.

 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek


Binnen de gemeente Oude IJsselstreek is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Bontebrug – Breedenbroek – Etten – Gendringen – Heelweg-Oost – Heelweg-West – Megchelen – Netterden – Silvolde – Sinderen – Terborg – Ulft – Varsselder – Varsseveld – Westendorp