Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Kilder, gemeente Montferland.

Wonen in Kilder

Kilder is een dorp in de gemeente Montferland, gelegen in de Gelderse streek de Liemers. Het was onderdeel van de voormalige gemeente Bergh en heeft 1.485 inwoners, waarvan 505 in het buitengebied. Kilder ligt op vijf kilometer ten zuidwesten van Doetinchem en op een kleine tien kilometer ten noorden van 's-Heerenberg, vlak bij het natuur- en bosgebied Bergherbos. Kilder ligt vlakbij de A18 en de N317, waardoor je in een mum van tijd in omliggende plaatsen Doetinchem en Didam bent.

 

Doen in Kilder

Kilder is, net als veel dorpen en steden in Gelderland, een echt carnavalsdorp. Tijdens carnaval heet Kilder Dolbotterdarp. Daarnaast is er in september de jaarlijkse kermis, die 4 dagen duurt. Voor de sportievelingen wordt er jaarlijks in april de Paasloop georganiseerd, met afstanden van 1.2, 2.5, 5.3 en 10 kilometer. De Kilderse Keet is de naam van het 'hok' waar de jongeren van Kilder biljarten, slap ouwehoeren en regelmatig een feestje hebben met vrienden. Hun motto luid dan ook: "Voor dat je het weet, zit je in de Kilderse Keet!". Naast de Kilderse Keet kent Kilder nog diverse verenigingen, zoals Muziekvereniging Sint Jan, Schutterij Sint Jan, Sportvereniging Wilskracht en s.v. Kilder. Wonen in Kilder betekent dus wonen in een hechte gemeenschap met een druk verenigingsleven.
 

Op zoek naar een makelaar in Kilder?

Dan moet je bij Maison Makelaars Graafschap-Midden zijn. Wij zijn dé makelaar in Gelderland. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen deze streek als geen ander. Daarom kunnen we ook met zekerheid zeggen: in de Achterhoek is voor ieders wens de juiste woning te vinden. Dus ook voor jou!

 

Zoek je een huurwoning of een koopwoning in Kilder, of ben je juist op zoek naar een verkoopmakelaar voor jouw woning? Neem vandaag nog contact op. We gaan graag een gesprek met je aan en bespreken je wensen. Wil je een rijtjeswoning, twee-onder-een-kapwoning of liever een vrijstaande woning? Bij ons is alles mogelijk. Geef je wensen aan en we gaan op zoek naar het perfecte huis voor jou.

 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek


Binnen de gemeente Montferland is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Azewijn – Beek – Braamt – Didam – ’s-Heerenberg – Kilder – Lengel – Loil – Nieuw-Dijk – Stokkum – Zeddam