Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Keijenborg, gemeente Bronckhorst.

Ben je op zoek naar een woning in Keijenborg of heb je een woning in Keijenborg die je wilt verkopen? Neem dan contact op met Maison Makelaars Graafschap-Midden. Wij adviseren je graag bij de aankoop of verkoop van jouw woning. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht. Daarnaast bepalen we gratis de waarde van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem en we kennen deze regio als geen ander. Van de diverse wandel- en fietsroutes tot de fraaie rijksmonumenten in deze streek: de Achterhoek is prachtig om te wonen. Voor het kopen of verkopen van een woning in deze streek in Gelderland ben je bij Maison Makelaars Graafschap-Midden dus aan het juiste adres.

Wonen in Keijenborg
Een woning kopen of huren in Keijenborg betekent wonen in de rust van de Achterhoek. Veel natuur om je heen en het vertrouwde van een hechte dorpsgemeenschap, maar tegelijkertijd ben je in een mum van tijd in het bruisende Doetinchem dankzij de diverse N-wegen in de omgeving. Keijenborg heeft een basisschool en voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in het naastgelegen Hengelo Gelderland. Versgebakken brood haal je natuurlijk bij de bakker in Keijenborg.

 

Doen in Keijenborg
De kermis in Keijenborg is een begrip in de omgeving en ver daarbuiten. Het is een weekend vol feest, gezelligheid, een grote optocht, attracties en acts. Verder wordt sinds 2014 jaarlijks in het Pinksterweekend het Achterhoeks Beach Festival georganiseerd. Naast een groot beachvolleybaltoernooi zijn er optredens van dj's en een band. Ook de rest van het jaar kun je in Keijenborg lekker sportief zijn. Sluit je aan bij sportvereniging Keijenburgse Boys voor het echte verenigingsgevoel!
 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem