Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Hummelo, gemeente Bronckhorst.

Zoek je een woning in Hummelo of wil je een woning in Hummelo verkopen? Neem dan contact op met Maison Makelaars Graafschap-Midden! Wij adviseren je graag bij de aankoop of verkoop van jouw woning. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht. Daarnaast bepalen we gratis de waarde van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.


Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem en we zijn naast Hummelo onder andere actief in Hoog-Keppel, Laag-Keppel, Doesburg, Zelhem en Velswijk. Kortom: we kennen deze regio als geen ander. Voor het kopen of verkopen van een woning in deze streek in Gelderland ben je bij Maison Makelaars Graafschap-Midden dus aan het juiste adres.

Wonen in Hummelo
Hummelo is een klein dorp in de gemeente Bronckhorst in de Achterhoek. Met zo’n 1600 inwoners is Hummelo niet groot, maar wel erg gezellig. Voor de dagelijkse boodschappen heeft Hummelo een kleine supermarkt. Via de N314 en de N317 ben je in een mum van tijd in Doetinchem. Wonen in Hummelo is wonen dichtbij een stad, maar wel met alle rust en gezelligheid van een dorp. Met beroemde inwoners als Bennie Jolink van de Achterhoekse band Normaal, Gijs Jolink van Jovink en de Voederbietels en Tante Rikie, festivaldirectrice van de Zwarte Cross, is Hummelo een broedplaats van gezelligheid.  

Doen in Hummelo

Wandel eens door de prachtige bossen van landgoed Engbergen. Zin gekregen in wat te eten? Bij restaurant De Gouden Karper of FF naar Steef kun je heerlijk lunchen of dineren. In de omgeving rondom Hummelo zijn prachtige fiets- en wandelroutes uitgezet. De Achterhoek is zelfs uitgeroepen tot het beste fietsgebied van Nederland! Geniet van uitgestrekte landschappen én van bosrijke gebieden. En ook al wordt de Zwarte Cross tegenwoordig gehouden in Lichtenvoorde, de wortels van het festival liggen in Hummelo. En dat niet alleen, ook het relaxte festival Mañana Mañana kent haar oorsprong in Hummelo. Met carnaval, Koninginnedag, het Paasvuur, de Hummelse Kermis en nog veel meer wordt Hummelo omgetoverd tot plek vol feest en gezelligheid. Wie in Hummelo woont, hoeft nooit bang te zijn zich te vervelen!


Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem