Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Hoog-Keppel, gemeente Bronckhorst.

Zoek je een woning in Hoog-Keppel of heb je een woning in Hoog-Keppel die je wilt verkopen? Neem vandaag nog contact op met dé makelaar in Gelderland. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren je graag bij de aankoop of verkoop van jouw woning. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.


Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen als geen ander de prachtige aspecten van deze streek. Op zoek naar een goede makelaar in de Achterhoek? Bel ons vandaag nog!


Wonen in Hoog-Keppel
Met ongeveer 500 inwoners is Hoog-Keppel een hecht dorpje in de gemeente Bronckhorst. Wonen in Hoog-Keppel betekent wonen in een hechte gemeenschap in Gelderland. Hoog-Keppel ligt zeer centraal: via de N317 en de N338 zijn zowel Arnhem als Doetinchem binnen een halfuur bereikbaar. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in de omliggende dorpen en kernen. Hoog-Keppel heeft een basisschool, basisschool ‘de Bongerd’. Deze is centraal gelegen aan, hoe kan het ook anders, de Schoolstraat.


Doen in Hoog-Keppel   
Met het fraaie 'Hessenbos' met diverse wandelroutes en fietspaden als achtertuin, de Keppelse Golfbaan, verwarmd binnenzwembad 'zorgbad Zonnewater' en openluchtzwembad 'het Hessenbad', is er in Hoog-Keppel altijd wat te beleven. En de rommelmarkt op Hemelvaartsdag is in Hoog-Keppel hét moment om een paar goede koopjes te scoren!

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem