Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Hengelo Gelderland, gemeente Bronckhorst.

Zoek je een woning in Hengelo Gelderland of wil je een woning in Hengelo verkopen? Neem dan contact op met Maison Makelaars Graafschap-Midden! Wij adviseren je graag bij de aankoop of verkoop van je woning. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.


Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem en we zijn naast Hengelo onder andere actief in Bronkhorst, Zelhem, Veldhoek en Varssel. Kortom: we kennen deze regio als geen ander. Voor het kopen of verkopen van een woning in gemeente Bronckhorst in Gelderland ben je bij Maison Makelaars Graafschap-Midden dus aan het juiste adres.

Wonen in Hengelo

De plaats Hengelo is de hoofdplaats van de gemeente Bronckhorst in de Achterhoek, in de Nederlandse provincie Gelderland. Het dorp heeft ruim 8300 inwoners en is ontstaan als een nederzetting rond de Sint-Remigiuskerk, op de grens van vruchtbare kleigebieden en wat armere zandgrond. Tot 1 januari 2005 was Hengelo een zelfstandige gemeente (met 8500 inwoners in 2004), maar in het kader van een gemeentelijke herindeling is de gemeente Hengelo gefuseerd met de buurgemeenten Hummelo en Keppel, Steenderen, Vorden en Zelhem tot de gemeente Bronckhorst.


Wonen in Hengelo Gelderland betekent allereerst geregeld verwarring aan moeten horen over Hengelo Overijssel. Maar als we heel eerlijk zijn, heeft Hengelo Gelderland veel meer charme. Dit dorp in de Achterhoek kenmerkt zich door een gezellig, dorps karakter. In Hengelo kent men zijn buren nog. Hengelo heeft daarnaast diverse supermarkten en basisscholen. Via de N316 bent u razendsnel in omliggende steden en dorpen zoals Vorden, Zelhem en Doetinchem. Bent u op zoek naar een woning in Hengelo, Gelderland? Neem vandaag nog contact op met Maison Makelaars Graafschap-Midden. Wij helpen u graag bij het vinden van uw droomhuis.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem