Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Halle-Heide gemeente Bronckhorst.

Ben je op zoek naar een woning in Halle-Heide of heb je een woning in de gemeente Bronckhorst die je wilt verkopen? Neem dan contact op met het makelaarskantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden. Bij de aankoop of verkoop van jouw woning zetten wij graag onze kennis van de woningmarkt in om jou te adviseren. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij Maison Makelaars Graafschap-Midden terecht, én voor een gratis waardebepaling van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.
 

Wonen in Halle-Heide

Halle-Heide is een buurtschap vlakbij Halle. Het ligt in de vierhoek Zelhem, Ruurlo, Lichtenvoorde en Varsseveld. Het buurtschap Halle-Heide is een van 47 kleine kernen van de Gemeente Bronckhorst. Het ligt aan de weg van Halle naar Mariënvelde en grenst aan Wolfersveen. Halle bestaat uit circa 14 woningen, met de voormalige Heideschool als middelpunt, samen met de Heidesmid en een kruidenierswinkel die inmiddels de deur heeft moeten sluiten. Een flink gebied hieromheen wordt bewoond door mensen die deel uitmaken van de leefgemeenschap, maar dit gebied is niet exact begrensd.

Wonen in Halle-Heide betekent dan ook wonen in een gemoedelijke, rustige regio waar de schoonheid van de Achterhoek nog steeds iedere dag te ervaren is. De uitgestrekte vlaktes en het landelijke karakter van deze streek maakt dat veel inwoners van de gemeente Bronckhorst er nooit meer vertrekken! Ook op zoek naar een woning in Gelderland? Neem vandaag nog contact op met Maison Makelaars Graafschap-Midden. Wij helpen u graag bij het vinden van uw droomhuis.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem