Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Halle, gemeente Bronckhorst.

Heb je een woning die je wilt verkopen of wil je een woning kopen in Halle? Schakel ons makelaarskantoor dan in! Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren je graag bij de aankoop of verkoop van jouw woning. Of het nu om een rijtjeswoning, twee-onder-een-kapwoning, vrijstaande woning, villa, bungalow of boerderij gaat, we zetten graag onze kennis van de woningmarkt in Gelderland in om jou te adviseren. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt van ons een eerlijk en helder advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.


Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen deze regio in Gelderland als geen ander. Halle behoort tot de rustige, pittoreske parels van de Achterhoek. Ben je op zoek naar een woning in Halle, huur of koop? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag bij het vinden van de juiste woning.

Wonen in Halle
Halle is een dorp in de gemeente Bronckhorst in de Gelderse Achterhoek. Vanwege het kleinschalige karakter betekent wonen in Halle wonen in een gezellig dorp waar men zijn buren nog steeds echt kent. Zo kun je voor de dagelijkse boodschappen terecht bij de lokale supermarkt en kunnen de kinderen wandelend of op de fiets naar de basisschool. De N330 loopt recht door Halle en zorgt voor een directe verbinding met omliggende plaatsen als Zelhem en Varsseveld.

Doen in Halle
Met haar 2.200 inwoners is Halle een klein, rustig dorp, maar dat betekent niet dat er niets te doen is!  Jaarlijks vindt er bijvoorbeeld in het eerste weekend van juni het School- en Volksfeest (kermis) plaats, en op de eerste zondag van september wordt Halse Dag gevierd met een gezellige braderie. Uiteraard is wandelen en fietsen in en rondom Halle een heerlijke vrijetijdsbesteding.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem