Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Gendringen, gemeente Oude IJsselstreek.

Wonen in Gendringen? Op zoek naar een huurwoning of koopwoning in de gemeente Oude IJsselstreek? Een woning in Gendringen verkopen? Maison Makelaars Graafschap-Midden is de makelaar die je zoekt! Bij de aankoop of verkoop van jouw woning zetten wij graag onze kennis van de woningmarkt in om jou te adviseren. Daarnaast bieden we je een gratis waardebepaling van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en je ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Je vindt het makelaarskantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden in Doetinchem, dus we kennen de regio als geen ander. Of je nu op zoek bent naar een twee-onder-een-kapwoning, een vrijstaande woning of een boerderij, wij weten welke woningen er op de markt zijn. En welke woningen op de markt gaan komen! Neem daarom vandaag nog contact met ons op. Wij luisteren naar je verhaal en zoeken samen met jou naar jouw droomhuis in Gendringen.


Wonen in Gendringen

Gendringen is een plaats in de gemeente Oude IJsselstreek, gelegen in de Gelderse streek De Liemers. Gendringen heeft ongeveer 4400 inwoners. Op 1 januari 2005 fuseerde de gemeente Gendringen met de gemeente Wisch tot de nieuwe gemeente Oude IJsselstreek. Gendringen heeft twee basisscholen, diverse opvanggelegenheden, een bibliotheek, een servicepunt van de Apotheek en multifunctioneel centrum De Gent. Voor de dagelijkse boodschappen heeft Gendringen een grote supermarkt. Mocht je nog iets tekortkomen, dan kun je altijd terecht in het naastgelegen Ulft. Daar zijn diverse supermarkten en andere winkels te vinden.


Doen in Gendringen

Gendringen viert elk jaar kermis in het laatste weekend van augustus. Een weekend vol activiteiten, muziek, gezelligheid en uiteraard kermisattracties. Plezier én vertier voor jong en oud. Maar dat is nog niet alles: Gendringen kent diverse evenementen. Zo is er met pasen de Paaseierenrally, in het voorjaar Amfipop, in het najaar de Winterfair, in april de Nacht van Oranje en zijn er in juni de Gendringse fietsdagen. Uiteraard wordt ook in Gendringen uitbundig carnaval gevierd, tweemaal per jaar organiseert Carnavalsvereniging de Dakhazen een feest, de pronkzitten en natuurlijk de carnavalsviering zelf.

 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek


Binnen de gemeente Oude IJsselstreek is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Bontebrug – Breedenbroek – Etten – Gendringen – Heelweg-Oost – Heelweg-West – Megchelen – Netterden – Silvolde – Sinderen – Terborg – Ulft – Varsselder – Varsseveld – Westendorp