Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Etten, gemeente Oude IJsselstreek.

Heb je een woning die je wilt verkopen of wil je een woning kopen in Etten? Schakel ons makelaarskantoor dan in! Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren je graag bij de aankoop of verkoop van jouw woning. Zoek je een rijtjeswoning of een twee-onder-een-kapwoning? Of een vrijstaande woning, villa, bungalow of boerderij in de gemeente Oude IJsselstreek? Wij zetten graag onze kennis van de woningmarkt in Gelderland in om jou te adviseren. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt van ons een eerlijk en helder advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.


Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen de Achterhoek als geen ander. Zoek je een woning in Etten, huur of koop? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag bij het vinden van jouw droomhuis.

 

Wonen in Etten
Etten is een dorp in de provincie Gelderland, in de streek Achterhoek, gemeente Oude IJsselstreek. Tot en met 2004 hoorde Etten bij de gemeente Gendringen. Sinds de gemeentelijke herindeling in 2005 hoort Etten bij de gemeente Oude IJsselstreek. Een inwoner van Etten is geen Etter! Een inwoner van Etten noem je een Ettenaar. Voor de dagelijkse boodschappen kun je als Ettenaar terecht in de naastgelegen plaatsen Terborg, Ulft en Silvolde. Hier vind je ook diverse middelbare scholen.


Doen in Etten
Etten heeft een basisschool, katholieke basisschool De Klimpaal. Lekker uitwaaien doe je natuurlijk langs de oevers van de Oude IJssel, op slechts enkele minuten fietsafstand van Etten. Hier vind je niet alleen prachtige wandelroutes, maar ook fietsroutes van diverse afstanden. Of natuurlijk bij Recreatieplas Slootermeer. Jaarlijks wordt in Etten carnaval gevierd, onder andere door Carnavalsvereniging De Deurzetters. Met Pasen loopt heel Etten en omstreken uit voor het Paasvuur. Onder het genot van een drankje en veel gezelligheid wordt dan het Paasvuur aangestoken.
 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek


Binnen de gemeente Oude IJsselstreek is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Bontebrug – Breedenbroek – Etten – Gendringen – Heelweg-Oost – Heelweg-West – Megchelen – Netterden – Silvolde – Sinderen – Terborg – Ulft – Varsselder – Varsseveld – Westendorp