Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Drempt, gemeente Doesburg.

Wonen in Drempt
Drempt bestaat uit Voor-Drempt en Achter-Drempt. Achter-Drempt is een relatief jong dorp dat vanwege de bescherming van het omliggende landschap niet verder zal groeien. Achter-Drempt is ontstaan uit een kerk, de imposante Rooms-Katholieke Sint Willibrorduskerk, en een school. Voor-Drempt is eveneens ontstaan uit een kerk, de Sint-Joriskerk, en een school.
 

Het grootste deel van de bewoners van Drempt werkt in een van de omliggende steden zoals Doetinchem, Doesburg of Zutphen. Via de omliggende N-wegen zoals de N317, N314 en N348 heb je een uitstekende verbinding met deze steden.

 

Doen in Drempt
Hou je van een balletje trappen? Dan kun je je hart ophalen bij de plaatselijke voetbalvereniging HC'03, die naast voetbal geregeld andere activiteiten organiseert in Het Hessenhuus, hun voetbalkantine. Drempt heeft daarnaast een aantal openbare voorzieningen, zoals basisschool De Klimtoren en het Dorpshuis in Voor-Drempt. In Achter-Drempt wordt ook jaarlijks het Drempts volksfeest (kermis) gehouden op de 3e maandag van september en de (zaterdagavond en) zondag ervoor.

Op zoek naar een makelaar in Drempt?

Dan moet je zeker eens contact opnemen met Maison Makelaars Graafschap-Midden. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem. We kennen de regio dus als geen ander. Wij zijn daarom ook niet zomaar een makelaar in Gelderland, wij zijn dé makelaar in Gelderland! De gemeente Doesburg is een zeer uiteenlopende gemeente in de prachtige Achterhoek. Voor iedereen is in deze gemeente de perfecte woning te vinden. Dus ook voor jou!
 

We helpen je tevens graag met de verkoop van je huidige woning, ook als deze niet in de gemeente Doesburg is. Daarnaast kun je ook voor appartementen en huurwoningen je bij Maison Makelaars Graafschap-Midden terecht, én voor een gratis waardebepaling van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op.


Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Doesburg is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Doesburg – Angerlo – Drempt