Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Breedenbroek, gemeente Oude IJsselstreek.

We adviseren je graag bij de aankoop of verkoop van jouw woning. Wil jij dus een huis kopen in de gemeente Oude IJsselstreek, of misschien wel je huis verkopen in Breedenbroek? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Als makelaar in deze streek in Gelderland weten we als geen ander wat er op de woningmarkt speelt. We weten welke huizen er momenteel op de markt zijn, én welke huizen er nog op de markt gaan komen! Zoek jij dus een woning in de gemeente Oude IJsselstreek? Dan moet je bij Maison Makelaars Graafschap-Midden zijn.

 

Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren. Op zoek naar een goede makelaar in de Achterhoek? Bel ons vandaag nog!


Wonen in Breedenbroek
Breedenbroek is een dorp in de Gelderland, in de streek Achterhoek, gemeente Oude IJsselstreek. Tot en met 2004 hoorde Breedenbroek bij de gemeente Gendringen. Sinds de gemeentelijke herindeling in 2005 hoort Breedenbroek bij de gemeente Oude IJsselstreek. Breedenbroek heeft een basisschool. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in het naastgelegen Dinxperlo, waar diverse supermarkten te vinden zijn. Via de N317 ben je razendsnel in Ulft, en als je nog even doorrijdt ben je ook zo in het bruisende Doetinchem. Wonen in Breedenbroek is wonen in een pittoresk dorpje op slechts een paar kilometer van de Duitse grens, met grotere steden binnen handbereik én tegelijkertijd prachtige natuur om de hoek.

Doen in Breedenbroek

Wandelen in bos het Anholtse Broek, de landschappelijke tuin van boerderij De Schoppe bezichtigen, in en rondom Breedenbroek is de natuur prachtig. Geniet van de vele wandelroutes en fietsroutes en waan je iedere dag alsof je op vakantie bent. En dat gewoon in je eigen woonplaats! In een weekend eind mei (vrijdag tot en met zondag) organiseert Gilde St. Paulus in Breedenbroek de jaarlijkse Kermis. Ook wordt ieder jaar in de laatste week van de basisschoolvakantie de Kinder Vakantie Dagen (KiVaDa) georganiseerd. En in het scoutinggebouw in Breedenbroek is ieder jaar voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar het zomerkamp van Stichting Gekkoo. En alsof dat nog niet genoeg is, staat Breedenbroek ieder jaar in september drie dagen op zijn kop vanwege muziekfestival Broek'Rock' Open Air, met onder andere livebands en dj’s. Kortom: in Breedenbroek is altijd wat te doen! Op zoek naar een huis in Breedenbroek? Neem vandaag nog contact op met Maison Makelaars Graafschap-Midden!
 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek


Binnen de gemeente Oude IJsselstreek is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Bontebrug – Breedenbroek – Etten – Gendringen – Heelweg-Oost – Heelweg-West – Megchelen – Netterden – Silvolde – Sinderen – Terborg – Ulft – Varsselder – Varsseveld – Westendorp