Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Bontebrug, gemeente Oude IJsselstreek.

Heb je een woning die je wilt verkopen in Bontebrug of wil je een woning kopen in de gemeente Oude IJsselstreek? Schakel ons dan in! Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren je graag bij de aankoop of verkoop van jouw woning. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.


Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we weten precies wat deze prachtige streek in Gelderland te bieden heeft. Zoek je een rijtjeswoning, twee-onder-een-kapwoning of liever een vrijstaande woning? Bij ons is alles mogelijk. Geef je wensen aan en we gaan op zoek naar het perfecte huis voor jou. Neem vandaag nog contact met ons op, we denken graag met je mee.

 

Wonen in Bontebrug
Bontebrug is een buurtschap in de provincie Gelderland, in de streek Achterhoek, gemeente Oude IJsselstreek. Tot en met 2004 behoorde Bontebrug grotendeels bij de gemeente Wisch, voor een klein deel bij de gemeente Gendringen. Sinds de gemeentelijke herindeling in 2005 behoort Bontebrug volledig bij de gemeente Oude IJsselstreek. De buurtschap Bontebrug heeft officiële blauwe plaatsnaamborden, maar valt voor de postadressen grotendeels onder het dorp Silvolde.

Doen in Bontebrug
Bontebrug heeft enkele voorzieningen die de meeste buurtschappen niet hebben, namelijk de Bontebrugkerk en de Bontebrugschool. De Bontebrugschool is een Jenaplanschool. Voor de dagelijkse boodschappen en andere winkels kun je terecht in het naastgelegen Ulft. Lekker uitwaaien doe je natuurlijk langs de oevers van de Oude IJssel, op slechts enkele minuten fietsafstand van Bontebrug. Hier vind je niet alleen prachtige wandelroutes, maar ook fietsroutes van diverse afstanden.

 

Enthousiast geworden over dit pittoreske dorp in de Achterhoek? Neem vandaag nog contact op met Maison Makelaars Graafschap-Midden.

 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek


Binnen de gemeente Oude IJsselstreek is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Bontebrug – Breedenbroek – Etten – Gendringen – Heelweg-Oost – Heelweg-West – Megchelen – Netterden – Silvolde – Sinderen – Terborg – Ulft – Varsselder – Varsseveld – Westendorp