Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Baak, gemeente Bronckhorst.

Wonen in Baak? Op zoek naar een huurwoning of koopwoning in de gemeente Bronckhorst? Een woning in Baak verkopen? Maison Makelaars Graafschap-Midden is de makelaar die je zoekt! Bij de aankoop of verkoop van jouw woning zetten wij graag onze expertise in om jou te adviseren. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij Maison Makelaars Graafschap-Midden terecht, én voor een gratis waardebepaling van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Je vindt het makelaarskantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden in Doetinchem, dus we kennen de regio als geen ander. Ieder dorp, buurtschap en kern in de gemeente Bronckhorst heeft zo z’n eigen karakter. Baak is een van de prachtige dorpen die deze gemeente rijk is. Kortom: ben je op zoek naar een goede makelaar in Gelderland, dan ben je bij Maison Makelaars Graafschap-Midden aan het juiste adres.

Wonen in Baak
Baak is een van de 44 kernen van de gemeente Bronckhorst en heeft circa 1200 inwoners, inclusief de buitengebieden. Binnen de dorpsgrenzen, langs de weg naar Wichmond, ligt Huis Baak, een van de vele kastelen die dit deel van de Achterhoek rijk is. Het huis is vanaf de openbare weg goed te zien, er is ook een wandelpad door het omliggende park. Wandelen in en om Baak is dus een rustgevende bezigheid die dankzij de prachtige omgeving nooit gaat vervelen.
 

Doen in Baak
De rust en ruimte waar de Achterhoek bekend om staat is in Baak zonder twijfel terug te zien. Tegelijkertijd ligt Baak op korte afstand van de prachtige Hanzestad Zutphen met al haar voorzieningen, en is binnen enkele minuten fietsen de basisschool in Toldijk te bereiken. Veel inwoners van Baak werken in omliggende steden zoals Zutphen en Doetinchem, die via N-wegen zoals de N317, N314 en N348 uitstekend te bereiken zijn. Baak kent eveneens een katholieke kerk, de imposante Sint-Martinuskerk.


Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem