Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Angerlo, gemeente Zevenaar.

Ben je op zoek naar een woning in Angerlo of heb je een woning in de gemeente Zevenaar die je wilt verkopen? Neem dan contact op met het makelaarskantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden. Bij de aankoop of verkoop van jouw woning zetten wij graag onze kennis van de woningmarkt in om jou te adviseren. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij Maison Makelaars Graafschap-Midden terecht. Daarnaast bieden we een gratis waardebepaling van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst te genereren.


Wonen in Angerlo

Dwars door Angerlo loopt de N338, die je voert naar Arnhem, Doesburg en Doetinchem. Maar Angerlo zelf is eigenlijk net zo leuk! Angerlo is een plaats in de gemeente Zevenaar in de Nederlandse provincie Gelderland. De plaats ligt op de rechteroever van de IJssel, ongeveer 2 km ten zuiden van Doesburg. Angerlo telt 23 rijksmonumenten, waaronder de Nederlands-hervormde kerk waarvan de geschiedenis teruggaat tot de 11de eeuw. Angerlo is dus een prachtig dorp! De vele wandelroutes en fietsroutes zorgen ervoor dat ieder buitenmens zich in dit dorp helemaal op zijn plek voelt.

 

Doen in Angerlo

Sinds 2000 houdt men jaarlijks 3 à 4 weken na carnaval een Halfvasten-optocht in Angerlo. De optocht is nu met ruim duizend deelnemers een van de grootste Halfvastenoptochten van Nederland. Vele duizenden bezoekers komen elk jaar naar Angerlo om een lange stoet van carnavalswagens en creaties te bekijken.

 

Enthousiast geworden over Angerlo? Neem contact met ons op! Maison Makelaars Graafschap-Midden helpt je graag om jouw droomhuis in Angerlo te vinden.


Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Doesburg is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Doesburg – Angerlo – Drempt