Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Achter-Drempt, gemeente Bronckhorst.

Ben je op zoek naar een woning in Achter-Drempt of heb je een woning in de gemeente Bronckhorst die je wilt verkopen? Dan ben je bij Maison Makelaars Graafschap-Midden aan het juiste adres! Bij de aankoop of verkoop van jouw woning zetten wij graag onze kennis van de woningmarkt in om jou te adviseren. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij Maison Makelaars Graafschap-Midden terecht, én voor een gratis waardebepaling van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Het makelaarskantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden is gevestigd in Doetinchem. We kennen de regio dus als geen ander. Ieder dorp, buurtschap, maar ook elke wijk in de gemeente Bronckhorst heeft zo z’n eigen karakter, en Achter-Drempt is een van de prachtige dorpen die deze gemeente rijk is. Voor het kopen of verkopen van een woning in deze streek in Gelderland moet je dus bij Maison Makelaars Graafschap-Midden zijn!

Wonen in Achter-Drempt
Achter-Drempt is een relatief jong dorp dat vanwege de bescherming van het omliggende landschap niet verder zal groeien. Met ongeveer 350 inwoners is het een van de pittoreske dorpen in de gemeente Bronckhorst. Achter-Drempt is ontstaan uit een kerk, de imposante Rooms-Katholieke Sint Willibrorduskerk, en een school. De gronden rondom de bebouwde kom van Achter-Drempt zijn vooral in gebruik als bouwland. Vanwege het kleinschalige karakter betekent wonen in Achter-Drempt wonen in een gezellig dorp waar men zijn buren nog steeds echt kent.
 

Doen in Achter-Drempt
Het grootste deel van de bewoners van Achter-Drempt werkt in een van de omliggende steden zoals Doetinchem, Doesburg of Zutphen. Via de omliggende N-wegen zoals de N317, N314 en N348 heb je een uitstekende verbinding met deze steden. Hou je van een balletje trappen? Dan kun je je hart ophalen bij de plaatselijke voetbalvereniging HC'03, die naast voetbal geregeld andere activiteiten organiseert in Het Hessenhuus, hun voetbalkantine. Drempt heeft daarnaast een aantal openbare voorzieningen, zoals basisschool De Klimtoren en het Dorpshuis in Voor-Drempt. In Achter-Drempt wordt ook jaarlijks het Drempts volksfeest (kermis) gehouden op de 3e maandag van september en de (zaterdagavond en) zondag ervoor.


Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem