Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Maison Makelaars Groningen Zuid-Oost

Wie ben ik? 

Mijn naam is Albert van Driesten en ben geboren en getogen in Veendam. 

In mijn vrije tijd sport ik graag en luister ik naar muziek. Ik houd van lekker eten met op zijn tijd een glaasje wijn erbij. Lekker lezen en naar het theater of naar de bioscoop gaan is een andere passie van mij. 

Na meer dan 30 jaar in de Retail te hebben gewerkt vond ik het tijd worden om een carrièreswitch te maken. Werken in de makelaardij was een lang gekoesterde droom. 

Dus de keuze was snel gemaakt. Makelaar, dat moest het worden. Inmiddels heb ik de opleiding tot makelaar met goed gevolg afgerond. 

Wat ik belangrijk vind is eerlijkheid en oprechtheid. Op zijn Gronings zeggen wij wel eens nait soezen moar broezen, handen uit de mouwen en ervoor gaan. U kunt van mij een gedegen voorbereiding en kennis verwachten, het gaat tenslotte om uw grootste uitgave van uw leven.  

Wij zijn bij Maison Makelaars Groningen Zuid Oost 

Puur Persoonlijk Professioneel 

Uw Maison Makelaar 

Albert van Driesten