Vorige | Volgende

Carrouselweg 9 3225LN Hellevoetsluis

Koopsom excl. BTW € 127.500 v.o.n.

Bewaar object

Omschrijving

Bedrijfsunits "Hellevliet"

Gebouw "Hellevliet" wordt gerealiseerd op bedrijvenpark Kickersbloem 3, het nieuwe bedrijvenpark van Voorne-Putten. Het bedrijventerrein ligt in de gemeente Hellevoetsluis en maakt deel uit van de prestigieuze Metropoolregio Rotterdam-Den Haag.

Dit project omvat in totaal 36 bedrijfsunits, in oppervlakte variërend van 65 m² tot 202 m² begane grond vloeroppervlak. Iedere bedrijfsunit beschikt naast een hoge overheaddeur (4 meter bij de units 1 tot en met 12 en 3,5 meter voor de overige units) tevens over een aparte toegangsdeur.

De gebouwhoogte bedraagt circa 8,5 meter en alle units zijn standaard voorzien van een kanaalplaten (betonnen verdiepingsvloer) over ten minste een gedeelte van de begane grondvloer. De verdiepingsvloeren van de units 1 en 2 (fase 1) en 11 en 12 (fase 2) steken daarbij uit over een gedeelte van de parkeerplaatsen.


FASERING

De verkoop en bouw van het project worden in fases uitgevoerd. In eerste instantie wordt gestart met de verkoop van fase 1, omvattende de units 1 tot en met 6 en 25 tot en met 36. Afhankelijk van de verkoop van die fase wordt op een later moment gestart met de verkoop van de overige units, deel uitmakend van fase 2. Uiteindelijk vormen beide fases één aaneengesloten bouwvolume.


LOCATIE

Het nieuwe bedrijvenpark Kickersbloem 3 is gelegen in Hellevoetsluis, op Voorne-Putten. Het maakt deel uit van de prestigieuze Metropoolregio Rotterdam-Dan Haag.

De projectlocatie is gelegen aan de toegangsweg tot het bedrijvenpark, welke via de nieuwe Brabersebrug over het Kanaal door Voorne toegang geeft tot de Kanaalweg Westzijde N494. Van daaruit is de haven van Rotterdam, de Maasvlakte en het Botlekgebied snel bereikbaar. Via dezelfde brug en de Nieuweweg bereikt u snel de N57 richting Rozenburg en richting Zeeland. Door de toekomstige aanleg van de Blankenburg verbinding onder de Nieuwe Waterweg is zelfs het ondernemende Westland straks snel en eenvoudig bereikbaar.
Bedrijvenpark Kickersbloem 3, op een steenworp afstand van de haven van Rotterdam, zal straks ruimte bieden aan een diversiteit aan bedrijven, van kantoorunits tot distributiecentra. In totaal is er ruimte voor circa 200 bedrijven, zowel uit de eigen regio als daarbuiten.

ENKELE PLUSPUNTEN VAN DE UNITS

Gevlinderde betonvloer op de begane grond;

In het gedeelte van de unit waar er een verdiepingsvloer is aangebracht bedraagt de vloerbelasting van de betonnen begane grondvloer maximaal 1.000 kg/m². Daar waar geen verdiepingsvloer is aangebracht bedraagt de vloerbelasting van de betonnen begane grondvloer maximaal 1.500 kg/m²;

Vloerbelasting van de standaard aanwezige (gehele of gedeeltelijke) betonnen verdiepingsvloer in diverse units bedraagt 500 kg/m2;

Overheaddeuren met een hoogte van 4,0 meter bij de units 1 tot en met 12 en 3,5 meter bij de units 13 tot en met 36 (tegen meerprijs elektrisch bedienbaar);

Flexibel in te delen met de mogelijkheid tot inbouw van onder andere een keuken en/of tweede toilet. De aannemer is u daarbij graag van dienst met een maatwerk offerte;

Goede vloer-, gevel- en dakisolatie;

Gebouwhoogte van circa 8,5 meter;

Deels hardhouten kozijnen, deels aluminium kozijnen (zie technische omschrijving);

Eigen parkeergelegenheid en prima bereikbaarheid.


FINANCIERING

Bij het sluiten van de koop wordt door de projectnotaris een koop- en aannemingsovereenkomst opgesteld en vervolgens door partijen getekend. In deze overeenkomst kan op verzoek van de koper een ontbindende voorwaarde financiering worden opgenomen.

Binnen 21 dagen na ondertekening van de overeenkomst dient koper een waarborgsom te storten groot 10% van de koopsom. In plaats van deze waarborgsom kan de koper een bankgarantie stellen. Deze waarborgsom of bankgarantie geldt als zekerheid voor het nakomen van de verplichtingen van de koper, voortvloeiend uit de getekende koop- en aannemingsovereenkomst.


BETALINGEN

De kopers betalen in een aantal termijnen de diverse stadia van de bouw. Betalingen en wijze van betaling zijn vermeld in de koop-/aannemingsovereenkomst.


AAANVANG EN OPLEVERING

Zodra zowel de onherroepelijke bouwvergunning is verleend en 60% van de units in fase 1 onvoorwaardelijk is verkocht, of zoveel minder ter beoordeling aan de ontwikkelaar, wordt met de bouw van fase 1 van dit project gestart. De bouwtijd per fase bedraagt circa 11-12 maanden (240 werkbare werkdagen na gereedkomen betonnen begane grondvloer).


AFWERKING

Omdat geen enkele koper hetzelfde is worden de units casco opgeleverd. Dat geeft u de mogelijkheid om uw nieuwe huisvesting compleet naar eigen inzicht in te delen en in te richten. De units zijn degelijk gebouwd en afgewerkt met gebruikmaking van moderne bouw- en isolatiematerialen. Zie hiervoor ook de technische omschrijving.

Verkoper stelt zich op het standpunt dat bij oplevering geen energielabel utiliteit hoeft te worden afgegeven in de zin van het bij oplevering van het casco geldende Besluit Energieprestatie Gebouwen (BEG), aangezien door de casco oplevering van het verkochte onvoldoende gegevens beschikbaar zijn om volgens het voorgeschreven ISSO protocol een energielabel te kunnen opstellen.

Afhankelijk van de gebouwfuncties die de eigenaar/gebruiker aan het gekochte toekent, kan er sprake zijn van de verplichting tot afmelden van een energielabel. Eigenaar/gebruiker neemt zelf de regie op zich voor het correct laten opstellen en tijdig laten afmelden van dit energielabel, hierbij inbegrepen de verplichting om te blijven voldoen aan het Bouwbesluit en dan met name de energieprestatie eisen van het Bouwbesluit.


TEKENING

Indien de tekening afwijkt van de technische omschrijving is hetgeen in de technische omschrijving staat bepalend.


NADERE BIJZONDERHEDEN

De in deze verkoopdocumentatie en op de verkooptekeningen gebruikte nummering betreft bouwnummers. Deze worden tijdens de bouw door iedereen gebruikt, ook in de correspondentie met Twins en de projectnotaris. Deze bouwnummers zijn niet de toekomstige huisnummers. De gemeente kent deze huisnummers toe.

Kopers zijn zelf verantwoordelijk voor de verkrijging van de voor hun bedrijfsuitoefening benodigde financiële middelen en vergunningen (denk o.a. aan gebruik, stikstof etc.). Volgens het bestemmingsplan "Bedrijventerrein Kickersbloem 3", vastgesteld op 16 september 2015, is de locatie waarop deze units worden gerealiseerd bestemd voor bedrijven behorende tot en met maximaal milieucategorie 4.2 van de "Staat van Bedrijfsactiviteiten", waarbij bedrijfsgebonden kantoren zijn toegestaan tot ten hoogste 50% van het maximale bruto vloeroppervlak van het bedrijfspand (zie www.ruimtelijkeplannen.nl voor een nadere toelichting).

De nutsbedrijven leggen tegenwoordig alleen (hoofd)leidingwerk aan op particulier terrein indien daarvoor rechten zijn gevestigd. Deze rechten op het hebben, houden, onderhouden, vervangen of verwijderen van dit leidingwerk worden gevestigd via de splitsingsakte.

De koper mag de op basis van de koop-/aannemingsovereenkomst gekochte appartementsrechten pas verkopen na één jaar na sleuteloverdracht of anders met schriftelijke toestemming van de verkoper. Hiervoor worden in de overeenkomst omstandigheden omschreven ten gevolge waarvan deze toestemming niet geweigerd kan worden.

De standaard aangebrachte brandwerende en bouwkundige voorzieningen die worden voorgeschreven door diverse overheidsinstellingen gelden slechts in algemene situaties. Afhankelijk van de aard van het gebruik kunnen de betreffende instellingen nadere voorzieningen voorschrijven, welke voor rekening van de koper komen.


ONTWIKKELING

De ontwikkeling van gebouw "Hellevliet" is in handen van Twins XXXVIII B.V. uit 's-Gravenzande. Twins heeft inmiddels met succes diverse bedrijfsverzamelgebouwen gerealiseerd in onder andere Amsterdam, Bleiswijk, Den Haag, Nootdorp, Rhoon, Utrecht en Zoetermeer.


VERKOOPBEGELEIDING

De verkoopbegeleiding is in handen van de eigen verkooporganisatie, Twins Investments B.V. uit 's-Gravenzande en van Maison Makelaars uit Vierpolders. Voor al uw verkoopvragen kunt u hier terecht.

Bekijk alle impressies, prijzen en beschikbaarheid op www.hellevliet.nl
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfs-/kantoorruimte
Bouwtype
Nieuwbouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
65 m²
In units vanaf
65 m²
Perceel
7.765 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Hellevoetsluis
Sectie
H
Perceel
2072
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Alle foto's

Kaart Carrouselweg 9 3225LN Hellevoetsluis

Deel dit object

Bel ons

085-0240070

Bezoek ons

John F. Kennedylaan 94
5981 XC Panningen