Verkocht

Weg naar Laren 54 Zutphen

Verkocht

Omschrijving

Horecagelegenheid met bovenwoning, gelegen nabij het centrum van Zutphen. De koop betreft het gehele pand met verschillende gebruiksmogelijkheden.

ALGEMEEN
Dit pand is gelegen aan de Weg naar Laren 54 in Zutphen, middenin een gezellige en zeer gewilde woonomgeving. Op korte afstand gelegen van een supermarkt, tennisclub, park, theater en het stadscentrum van Zutphen. Het centrum biedt een ruim winkelaanbod, gezellige restaurants en cafés, en een centraal bus- en treinstation. Er zijn verschillende sportverenigingen en (basis)scholen in de buurt, waaronder de Vrije School. Gecombineerd met de hoekse ligging van dit pand is dit een prachtlocatie met veel lichtinval.

Het pand heeft een schitterende karakteristieke uitstraling en biedt veel mogelijkheden voor het realiseren van verschillende gebruiksmogelijkheden. Momenteel heeft dit pand een gecombineerde horeca- en woonbestemming.

BEGANE GROND
Op de begane grond bevindt zich, naast de horecaruimte, een berging, extra slaapkamer, badkamer, apart toilet en de opgang naar de huidige bovenwoning.

EERSTE VERDIEPING
De reeds bestaande woning is gesitueerd boven de horecagelegenheid en heeft een oppervlakte van ca. 121 m2. Doordat de woonkamer op de hoek is gelegen, geniet deze veel lichtinval. Verder beschikt de woning over drie slaapkamers, inbouwkasten en een berging met wasmachine-aansluiting. Grenzend aan de berging bevindt zich een zonnig dakterras met openslaande deuren naar buiten.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Maison Makelaars Graafschap Midden

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Overige
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Wonen
121 m²
Perceel
138 m²
Bekijk alle kenmerken
Weg naar Laren 54
Zutphen