Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Verhuurd

Slootsekuilen 21 23 Beringe

Omschrijving

Ruim bedrijfspand gelegen op het industrieterrein in Beringe bestaande uit een grote dubbele bedrijfshal met 2 sectionaalpoorten waarvan één elektrisch, een ontvangstruimte annex kantoorruimte op de begane grond met toilet, douche en pantry en een kantoorruimte op de eerste verdieping.

Ontvangstruimte/kantoorruimte:
Ontvangstruimte annex kantoorruimte met een eenvoudige pantry en een geheel betegelde toiletruimte, douche en wasbak. De vloer is voorzien van tegels en het systeemplafond bevat tl-verlichting. Er is een grote raampartij met dubbel glas aanwezig en een voordeur voorzien van twee ramen.

Bedrijfshal:
De bedrijfshal is ruim en bevat twee sectionaalpoorten (hoogte 350 cm) waarvan één elektrisch. Er is krachtstroom aanwezig, verwarming, een wasbak met warm en koud water, verlichting en een brandslang. De vloer is gecoat en het pand is volledig geïsoleerd.

Kantoor:
Op de eerste verdieping bevindt zich een kantoorruimte die bereikbaar is middels een houten trap. Deze kantoorruimte heeft drie ramen en 1 raam bevat tevens een draai-kiepfunctie. De vloer is voorzien van een houten vloer en het systeemplafond bevat tl-verlichting. De CV ketel bevindt zich tevens op de eerste verdieping.

Parkeergelegenheid:
Aan de voorzijde van het pand is voldoende parkeergelegenheid op beklinkerde parkeerplaatsen.
Lees de volledige omschrijving

Contact

Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bekijk alle kenmerken