Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Verhuurd

Slootsekuilen 17 Beringe

Omschrijving

Het bedrijfsverzamelgebouw ligt op een mooie locatie op het industrieterrein in Beringe. De unit bestaat uit een grote bedrijfshal met sectionaalpoort (3.5 x 3.5 meter). Op de begane grond bevindt zich een ontvangstruimte/kantoor met toilet, douche en pantry. Op de eerste verdieping bevindt zich een kantoorruimte. Het pand heeft een diepte van ca. 20 meter en is ca. 10 meter breed. De hal is rondom voorzien van een verdiepingsvloer. Het pand is goed bereikbaar, ook voor groot verkeer en ligt op ongeveer 10 autominuten van de A67 en 15 minuten van de A2.

Ontvangstruimte/kantoorruimte
De ontvangstruimte/kantoor heeft de beschikking over een pantry met wasbak, een betegelde toiletruimte, douche en wasbak en een meterkast. Er is een grote raampartij aanwezig en een toegangsdeur. Aan de buitenkant bevindt zich een kleine luifel boven de hoofdingang.

Bedrijfshal
De hal is rondom voorzien van een verdiepingsvloer die bereikbaar is met een vaste trap. Aan de lange zijde van de bedrijfshal bevindt zich een lange raampartij voorzien van inbraakwerende gaaspanelen.
De hal is toegankelijk via een dubbele deur met daarvoor de sectionaalpoort (3,5 m hoog en 3,5 m breed). De vloer van de bedrijfshal is gecoat. Het pand is volledig geïsoleerd.

Kantoor
Op de verdieping bevindt zich een kantoorruimte met drie ramen waarvan de middelste een draaikiepfunctie heeft. De Nefit Economy VR ketel bevindt zich op de verdieping in een muurkast.

Buitenterrein/ parkeergelegenheid
Aan de rechterkant naast het pand zijn twee ruime parkeerplaatsen beschikbaar en een stuk bestraat buitenterrein aan de lange zijde van het pand. Aan de voorzijde van het pand is ook nog voldoende parkeergelegenheid.

*Plattegronden zijn in spiegelbeeld weergegeven.
Lees de volledige omschrijving

Contact

Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Aanvaarding
Per direct
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
3.785 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Peel en Maas A 8421
Oppervlakte
3785 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Overige media