Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Verhuurd

Schuurkenspad 14 Beringe

Omschrijving

Bedrijfsruimte gelegen op het industrieterrein in Beringe bestaande uit een grote bedrijfshal met sectionaalpoort, een ontvangstruimte annex kantoorruimte op de begane grond met toilet, douche en pantry en een kantoorruimte op de eerste verdieping.

Ontvangstruimte/kantoorruimte:
Ontvangstruimte annex kantoorruimte van ongeveer 50 m2 meter met een eenvoudige pantry en een geheel betegelde toiletruimte, douche en wasbak. De vloer is voorzien van vinyl en het systeemplafond bevat tl-verlichting. Er is een grote raampartij met dubbel glas aanwezig en een voordeur voorzien van twee ramen. De kozijnen zijn van kunststof en de voordeur van hardhout. Aan de buitenkant bevindt zich boven de voordeur een kleine luifel.

Bedrijfshal:
De bedrijfshal is ruim en bevat een sectionaalpoort met dubbel slot. Er is krachtstroom aanwezig, verwarming, een wasbak met warm en koud water, verlichting en een brandslang. De vloer is gecoat en het pand is volledig geïsoleerd.

Kantoor:
Op de eerste verdieping bevindt zich een kantoorruimte die bereikbaar is middels een houten trap. Deze kantoorruimte heeft drie ramen met dubbel glas en kunststof kozijnen en 1 raam bevat tevens een draai-kiepfunctie. De vloer is voorzien van donkere vloerbedekking en het systeemplafond bevat tl-verlichting. De CV Nefit Economy VR ketel bevindt zich tevens op de eerste verdieping.

Parkeergelegenheid:
Aan de voorzijde van het pand is voldoende parkeergelegenheid op beklinkerde parkeerplaatsen.
Lees de volledige omschrijving

Contact

Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bekijk alle kenmerken

Overige media