Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Verkocht

Pastoor Frischestraat 23 Meijel

Omschrijving

OBJECTOMSCHRIJVING:
Aan de rand van het centrum van Meijel ligt deze half vrijstaande woning met een grote bedrijfsruimte (multifunctioneel pand) op de begane grond! In dit grote pand heb je verschillende mogelijkheden want momenteel wordt het hele pand gebruikt door een fysiopraktijk maar het is ook goed mogelijk om er een woning plus bedrijf van te maken, een hele ruime woning voor een groot gezin óf een woning met mantelzorg. De begane grond bestaat uit een wachtruimte met receptie, vier behandelkamers, een sportzaal en keuken met bijkeuken. Op de verdieping liggen twee (voorheen drie) slaapkamers en een badkamer. Als buitenruimte heb je een fijn dakterras en voor het opbergen van je spullen is er een ruime bergzolder beschikbaar. 

ALGEMEEN:
Op een hoeklocatie aan de rand van het centrum van Meijel ligt dit grote pand met diverse mogelijkheden! Alle voorzieningen, zoals supermarkten, leuke winkels, restaurants, terrasjes en de basisschool, bevinden zich binnen handbereik. In de nabije omgeving ligt bovendien ook een groot speelveld met speeltuin. Meijel ligt ook erg gunstig ten opzichte van meerdere grote steden: de A67 naar Eindhoven en Venlo/Duitsland en de A2 richting Zuid-Limburg bevinden zich op nog geen vijftien autominuten.

De regels omtrent het bestemmingsplan worden beschikbaar gesteld bij aanvraag. 

BEGANE GROND:
ENTREE
Via een glazen deur kom je binnen in de wachtruimte en receptie van de fysiopraktijk. Voorheen was dit de woonkamer van de woning en met een eenvoudige aanpassing zou deze ruimte ook weer als woonkamer gebruikt kunnen worden.

KEUKEN
De keuken is van de (wacht)ruimte afgesloten met een deur. De keuken is landelijk ingericht met witte kastjes en lades, een donker blad en een achterwand van kleine, bonte tegeltjes. In de keuken heb je de beschikking over een zespits gasfornuis, diepvries, oven en koelkast. Via een deur heb je toegang tot de kelder die ideaal is voor het opbergen van provisie. Achter de keuken ligt een handige bijkeuken met de aansluitingen voor het witgoed, is een vaatwasser aanwezig en plaats voor een extra koelkast, een vriezer of een opbergkast. In het plafond van de bijkeuken zit een grote lichtkoepel.

FYSIOPRAKTIJK / KANTOORRUIMTE / WINKELRUIMTE
Het bedrijfsgedeelte is momenteel in gebruik als fysiopraktijk en bestaat uit vier behandelkamers, waarvan er één een eigen in- en uitgang heeft aan de Pastoor Frischestraat, een sportzaal (met ook een eigen uitgang) met toiletten en een portaal met nog een toiletruimte en aanrechtblad met wasbak. Naast de toiletruimte is de CV-ketel voor het bedrijfsgedeelte geplaatst. Alle behandelkamers en de sportzaal hebben een eigen airco die naast verkoeling ook als verwarming gebruikt wordt. De hele linkerkant van het pand bestaat uit kozijnen met ramen (dubbel glas) zodat er in alle ruimtes genoeg daglicht naar binnen komt.

VERDIEPING:
ENTREE
De entree van de woning bevindt zich aan de Kalisstraat 5. De voordeur geeft hier toegang tot de hal waar zich een toiletruimte bevindt, een deur naar de woonkamer en een deur die naar de keuken leidt. Via de trap loop je naar de verdieping.

SLAAPKAMERS
Op de verdieping zijn twee slaapkamers aanwezig. De slaapkamer aan de achterkant heeft twee deuren omdat dit voorheen twee slaapkamers waren. Door het plaatsen van een muur zou je hier uiteraard weer twee slaapkamers van kunnen maken. In dit vertrek zijn twee ramen aanwezig, een muurkast en een deur die toegang geeft tot het dakterras. De tweede slaapkamer ligt aan de voorkant en beschikt ook over twee ramen en een muurkast. De slaapkamers en de overloop zijn allemaal voorzien van een laminaatvloer.

BADKAMER
De badkamer is enigszins verouderd maar neutraal uitgevoerd. De badkamer bestaat uit een ligbad waar ook in gedoucht kan worden, een toilet en een wastafel. Via het raam heb je de nodige ontluchting.


ZOLDER:
Via een luik en vlizotrap boven de overloop kun je de ruime bergzolder betreden. Hier kun je veel spullen opbergen die je niet zo snel nodig hebt. Tevens hangt hier de CV ketel van de woning.

DAKTERRAS:
Het dakterras bevindt zich aan de kant van de Pastoor Frischestraat en is maar liefst vier meter lang! Hier heb je dus genoeg ruimte voor een leuk zitje of een loungeplek.Bijzonderheden
OVERIGE INFORMATIE:

AANVAARDING & VOORWAARDEN BIJ VERKOOP:
De aanvaarding geschiedt in onderling overleg.
Financieringsvoorbehoud : 5 weken
Bankgarantie of waarborgsom : vereist

ENERGIELABEL:
De woning beschikt over energielabel E
De praktijk beschikt over energielabel C

STAAT VAN ONDERHOUD:
De staat van onderhoud van het pand is goed. Het pand is op sommige punten enigszins verouderd (badkamer, een deel van de ramen met enkel glas) maar wel goed en netjes onderhouden.

VERWARMING & ISOLATIE:
Verwarming geschiedt door middel van twee CV ketels (merk/bouwjaar) en vijf airco-installaties (merk/bouwjaar). Isolatie?

LIGGING:
Het pand ligt aan de rand van het centrum van Meijel op een hoeklocatie. Alle voorzieningen in Meijel bevinden zich op loopafstand.

NUTSVOORZIENINGEN:
De woning is rechtstreeks aangesloten op de openbare leidingen voor water, energie en riool en beschikt over een aansluiting op het kabel- en glasvezelnetwerk.

LIJST ROERENDE ZAKEN & VRAGENLIJST WETTELIJKE INFORMATIEPLICHT:
De lijst van roerende zaken en de vragenlijst wettelijke informatieplicht verkoper(s) is digitaal bij ons aanwezig en is op aanvraag verkrijgbaar.

BOUWKUNDIG ADVIES:
Maison Makelaars adviseert om bij twijfel of bij oudere woningen een onafhankelijk bouwkundig onderzoek in te stellen.

MAATGEVING:
Alle maten en oppervlaktes in de brochure en van alle plattegronden zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

Hoewel alle informatie in deze brochure met de grootste zorg wordt samengesteld kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen dat je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit geldt met name voor de brochuretekst, de plattegronden en de maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Contact

Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
16 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
305 m²

Energie

Energielabel
C

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Peel en Maas E 927
Oppervlakte
305 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Overige media