Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Onder optie

Dorpstraat 74 A Maasbree

Omschrijving

In dit bedrijfspand mag een beroep uit de dienstverlenende sector uitgeoefend worden. Voorheen was hier een fysiotherapeut gevestigd en momenteel dient het als opslag voor een meubelmaker. Het pand bestaat uit een entree die uitkomt in een grote centrale ruimte die weer toegang geeft tot twee behandelkamers. Tevens is er een toiletruimte aanwezig en een pantry die uitgerust is met een keukenblok met boiler en een kleine koelkast. De kelder bestaat uit twee grote ruimtes die zowel van binnen als van buiten bereikbaar zijn. Het totale gebruiksoppervlak van het pand bedraagt ongeveer 140 m2. Voor het pand bevinden zich drie eigen parkeerplaatsen.

ALGEMEEN:
Midden in het centrum van Maasbree ligt dit pand met bedrijfsbestemming. Via een oprit tussen twee woningen is het pand bereikbaar. De buurman heeft een recht van overpad op deze oprit. Er zijn drie eigen parkeerplaatsen aanwezig waardoor het makkelijk met de auto bereikbaar is. Het openbaar vervoer bevindt zich echter ook op loopafstand. Vanwege de rolstoelopgang is het pand ook door minder validen te betreden.

BEGANE GROND:
ENTREE
De entree is toegankelijk via een trapje of via de rolstoelopgang. In de entree bevindt zich de meterkast met aansluiting voor internet, tv en telefoon.

CENTRALE RUIMTE
In de grote centrale ruimte zijn twee lichtkoepels in het plafond aanwezig. Via de centrale ruimte zijn de twee behandelkamers, de pantry en het toilet bereikbaar.

BEHANDELRUIMTES
De twee behandelruimtes bevinden zich aan de voorkant van het pand en zijn ongeveer gelijk qua afmeting. Beide hebben grote ramen aan de voorzijde met daarboven kleinere raampjes die op kiepstand gezet kunnen worden.

PANTRY
In de pantry is een keukenblok aanwezig met spoelbak, een close-in boiler en een kleine koelkast. Naast de keuken bevindt zich een toiletruimte met wandcloset.

KELDER:
De kelder is zowel van binnen als van buiten via een trap bereikbaar. De kelder bestaat uit twee grote ruimtes van elk ongeveer 35 m2. In de kelder hangt tevens de Vaillant CV combi ketel uit 2018.

OVERIGE INFORMATIE:
AANVAARDING & VOORWAARDEN BIJ VERKOOP:
De aanvaarding geschiedt in onderling overleg.
Financieringsvoorbehoud : 5 weken
Bankgarantie of waarborgsom : vereist

ENERGIELABEL:
Verkoper beschikt over een definitief energielabel G.
Er wordt voorafgaand aan overdracht een definitief energielabel geleverd.

STAAT VAN ONDERHOUD:
De staat van onderhoud van het pand is goed. Het pand is netjes bijgehouden.

VERWARMING & ISOLATIE:
Verwarming geschiedt door middel van een Vaillant CV combi ketel uit 2018.

LIGGING:
Het pand ligt midden in het centrum van Maasbree en is makkelijk per auto bereikbaar. Parkeren is mogelijk op eigen terrein. Het openbaar vervoer bevindt zich op loopafstand.

NUTSVOORZIENINGEN:
De woning is rechtstreeks aangesloten op de openbare leidingen voor water, energie en riool en beschikt over een aansluiting op het kabelnetwerk.

LIJST ROERENDE ZAKEN & VRAGENLIJST WETTELIJKE INFORMATIEPLICHT:
De lijst van roerende zaken en de vragenlijst wettelijke informatieplicht verkoper(s) is digitaal bij ons aanwezig en is op aanvraag verkrijgbaar.

BOUWTEKENINGEN:
Van dit bedrijfspand zijn momenteel geen bouwtekeningen beschikbaar.
Lees de volledige omschrijving

Contact

Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
335 m²

Energie

Energielabel
G

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Peel en Maas K 508
Oppervlakte
335 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Media

Overige media