Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Verkocht

Dorpsstraat 20 Neerkant

Omschrijving

Eventueel de bestemmingsplannen wijzigen naar wonen, behoort tot de mogelijkheden.

Altijd al gedroomd van je eigen zaak? In dit pand heb je daar alle mogelijkheden toe! Het grootste deel van de begane grond wordt in beslag genomen door het voormalig dorpscafé dat bestaat uit twee zalen die door middel van een inklapbare wand ook samen te voegen zijn. Het woongedeelte bevindt zich op de eerste verdieping en bestaat uit een woonkamer, kleine keuken en maar liefst vijf slaapkamers. Via de woonkamer heb je toegang tot het ruime dakterras. Op dit pand rust een horecabestemming maar de ruimte is ook ideaal om bijvoorbeeld een lunchroom, kantoor, praktijk of detailhandel te beginnen. Ook behoort het tot de mogelijkheden om een zorgwoning te realiseren.

Midden in het centrum van Neerkant, aan de doorgaande weg, ligt dit grote pand. Een ideale zichtlocatie om je eigen bedrijf te starten! In het centrum vind je ook de basisschool, een kleine supermarkt en een smulhuis. Voor de wekelijkse boodschappen kun je terecht in het nabijgelegen Meijel of Liessel. Op een afstand van ongeveer 12 km liggen enkele middelbare scholen. De snelweg A67 richting Eindhoven en Venlo/Duitsland bevindt zich op slechts vijf autominuten en direct voor de deur stopt de bus die naar het station in Deurne rijdt.

VOORMALIG CAFÉ
Het voormalig café heeft een eigen ingang en bestaat uit twee zalen die door middel van een inklapbare wand ook samen te voegen zijn. Er zijn in totaal vier toiletruimtes aanwezig. Helemaal achterin de zaak is een tweede ingang aanwezig en de nooduitgang die alleen van binnenuit te openen is.

Aan de rechterkant naast het café ligt de privé-ingang. Je komt hier binnen in de hal met meterkast. Via een doorgang met toegang tot de ruime provisiekelder loop je naar de ruimte die momenteel is ingericht als eetkamer met daarachter de keuken. De volgende ruimte is ingericht als wasruimte met witgoedaansluitingen en een toilet. Als laatste zijn er nog twee bergingen waarvan de achterste in gebruik was als koelruimte.

Het openen van een nieuwe horeca (café/kroeg) is toegestaan maar bijvoorbeeld een lunchroom of andere eetzaak behoort ook tot de mogelijkheden. Bij het voortzetten van de horeca geldt er wel een afnameplicht voor producten van Lindeboom. De ruimte is echter ook ideaal voor een kantoor, praktijk of detailhandel en ook een zorgwoning is hier toegestaan.


Eerste verdieping
Het woongedeelte ligt op de eerste verdieping en is bereikbaar via de trap in de eetkamer.

SLAAPKAMERS
Vier van de vijf beschikbare slaapkamers liggen aan de overloop die naar de keuken en woonkamer leidt. In de twee grootste slaapkamers past met gemak een tweepersoonsbed en een grote kledingkast. De twee kleinere slaapkamers waren voorheen één grote slaapkamer. Deze vier slaapkamers zijn allemaal voorzien van een draaikiepraam met kunststof kozijnen en een rolluik. De vijfde slaapkamer ligt achter de woonkamer en is hier gecreëerd omdat de huidige eigenaren een extra slaapkamer nodig hadden. Deze kamer zou ook ideaal zijn als speelkamer voor de kinderen en uiteraard behoort het ook tot de mogelijkheden om de ruimte weer bij de woonkamer te betrekken.

KEUKEN
De keuken is klein maar functioneel ingericht met een vijfpits gasfornuis met afzuigkap en een koelkast. Daarnaast is er ook nog ruimte voor een eettafel voor vier personen. Via de keuken loop je naar de woonkamer.

WOONKAMER
Hoewel een gedeelte van de woonkamer is afgescheiden om een extra slaapkamer te creëren blijft er nog genoeg ruimte over. Een groot raam biedt uitzicht op het dakterras en via een deur met raam heb je hier toegang toe. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer die begin 2020 pas gelegd is.

BADKAMER
In de badkamer heb je de beschikking over een heerlijke regendouche, een toilet en een wastafel met meubel. De badkamer is uitgevoerd in neutrale kleuren met een donkere tegelvloer en lichte wandtegels.


Tweede verdieping
De zolderverdieping is bereikbaar via een luik met vlizotrap boven de overloop. Op deze ruime zolder kun je flink wat spullen kwijt die je niet zo vaak nodig hebt.

Balkon
Het dakterras is in 2020 aangelegd en bestaat uit houten vlonders. Je kunt hier heerlijk beschut zitten doordat je aan twee kanten de muur van het woonhuis als windbreker hebt. Een groot gedeelte van het dakterras is omheind met een schutting zodat je hier ook voldoende privacy hebt.

Bijzonderheden
AANVAARDING & VOORWAARDEN BIJ VERKOOP:
De aanvaarding geschiedt in onderling overleg.
Financieringsvoorbehoud : 5 weken
Bankgarantie of waarborgsom : vereist
ENERGIELABEL:
Verkoper beschikt over definitief energielabel A.
STAAT VAN ONDERHOUD:
De staat van onderhoud is prima. Het café en de woning zijn netjes onderhouden en bijgehouden waar nodig. Het grootste gedeelte van de kozijnen zijn van onderhoudsvrije kunststof. In 2020 is de gehele woning voorzien van een nieuwe laminaatvloer en nieuwe plafonds en er is een dakterras aangelegd.
VERWARMING & ISOLATIE:
Verwarming geschiedt door middel van een Ecomline CV ketel (bouwjaar ong. 2002) en een grote Nefit boiler zorgt voor de warmwatervoorziening.
(Isolatie vragenlijsten afwachten)
LIGGING:
De woning ligt midden in het centrum van Neerkant aan de doorgaande weg op een goede zichtlocatie. Bij het voortzetten van de horeca geldt er een afnameplicht voor producten van Lindeboom.
NUTSVOORZIENINGEN:
De woning is rechtstreeks aangesloten op de openbare leidingen voor water, energie en riool en beschikt over een aansluiting op het kabelnetwerk.
LIJST ROERENDE ZAKEN & VRAGENLIJST WETTELIJKE INFORMATIEPLICHT:
De lijst van roerende zaken en de vragenlijst wettelijke informatieplicht verkoper(s) is digitaal bij ons aanwezig en is op aanvraag verkrijgbaar.
BOUWTEKENINGEN:
Van deze woning zijn bouwtekeningen beschikbaar. Deze kunnen digitaal opgevraagd worden.
Lees de volledige omschrijving

Contact

Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Hoofdfunctie
Horeca
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
352 m²

Energie

Energielabel
A

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Deurne I 2632
Oppervlakte
352 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
DNE00-I-2632
Bekijk alle kenmerken

Overige media