Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Onder optie

Banmolen 29 A Meijel

Omschrijving

Banmolen A/B/C Meijel

Op een uitstekende (hoek)locatie op bedrijventerrein ‘De Wielen’ in Meijel ligt deze ruime bedrijfsloods die momenteel bestaat uit twee units maar het behoort ook tot de mogelijkheden om unit A en B te splitsen zodat er drie units ontstaan. De units zijn te huur vanaf 150 m2 vloeroppervlak. De locatie is prima te bereiken vanuit de snelwegen A67 en A2. Het terrein is geheel omheind en heeft twee toegangspoorten. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Unit A € 1450,- per maand

Vloeroppervlakte van 150 m2 en kantoorruimte van 71 m2

In deze unit kom je via het toegangsportaal binnen in de kantine. Hier bevindt zich een keukenblok met spoelbak, combi-magnetron en een koelkast. De twee muurkasten bieden, naast de keukenkastjes, nog extra bergruimte. De brandmeldinstallatie is ook in deze ruimte aanwezig (deze is niet gekoppeld met een meldkamer).

De bedrijfsruimte is voorzien van vloerverwarming en een lichtstraat zorgt voor voldoende daglicht. De unit is toegankelijk via een elektrisch te bedienen sectionaalpoort. In deze unit is de CV installatie aanwezig, twee muurkasten en een sanitaire ruimte bestaande uit een toiletruimte met wandcloset en urinoir, doucheruimte en een dubbele rvs wasbak. In het achterste deel van de unit is een verdiepingsvloer gecreëerd en boven de kantine bevindt zich een kantoorruimte met bureaus en maatwerkkasten. In het kantoor is een radiator aanwezig en een airco-installatie. Naast het kantoor ligt nog een berging.

Unit B € 1050,- per maand

Vloeroppervlakte van 150 m2

Unit B bestaat momenteel enkel uit een bedrijfsruimte met vloerverwarming en een lichtstraat. Deze unit beschikt verder over een elektrisch te bedienen sectionaalpoort, een afzuiginstallatie en een muurkast. Indien de units opgesplitst worden krijgt deze ruimte een eigen CV installatie en toiletruimte en wordt er een wand tussen unit A en B geplaatst.

Unit A en B kunnen samen gehuurd worden voor € 2400 ,- per maand
De voorkeur van de verhuurder gaat uit naar een huurder die A en B samen gaat huren.Unit C € 1050,- per maand

Vloeroppervlakte van 150 m2

Unit C is een bedrijfsruimte met een elektrisch te bedienen sectionaalpoort, vloerverwarming en een lichtstraat. Deze unit heeft een eigen toilet, CV installatie en een kleine kantine met een keukenblokje.

Unit A, B en C kunnen samen gehuurd worden voor € 3200,- per maand

Algemeen
De loods is opgebouwd uit sandwichpanelen met betonnen borstwering en aluminium kozijnen. Het dak is voorzien van dakventilatoren. Er is camerabeveiliging aanwezig en buitenverlichting. De toegangspoorten en de poorten van de bedrijfsruimtes zijn elektrisch te bedienen.
Lees de volledige omschrijving

Contact

Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
29 januari 2024
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bekijk alle kenmerken

Overige media