Aangekocht

Roggelsedijk 13 MEIJEL

Omschrijving

Wij bemiddelden succesvol bij de aankoop van deze woning.
“U gaat één van de grootste uitgaven in uw leven doen en dan is het advies van een deskundige op het gebied van onroerend goed geen overbodige luxe”.
Wanneer u een woning wilt kopen, is het verstandig hierbij een makelaar in te schakelen. U wilt immers graag inzicht hebben in de reële waarde van de woning maar ook in de bouwkundige staat.
Daarom neemt u uw Maison Makelaar mee.
Een makelaar die u objectief en professioneel begeleidt en die WERKT VOOR Ú!
Ons werd het vertrouwen gegund om een onzer relaties te begeleiden bij de aankoop van deze woning, hun nieuwe ‘thuis’.
Als aankoopmakelaar hebben wij hun begeleid vanaf het moment dat zij hun droomwoning in het vizier hadden.
Ons plan van aanpak:

1. Bezichtiging van de woning:
De eerste, oriënterende bezichtiging voert u zelf uit. Valt de woning in de smaak, dan zal de aankoopmakelaar samen met u de woning bezoeken. De Maison Makelaar let daarbij vooral op de technische details en de staat van onderhoud van de woning. U kunt zich volledig richten op het aftasten van uw gevoel of dit huis uw thuis kan worden. Tevens zorgt de aankoopmakelaar voor een compleet vooronderzoek: waardebepaling, kadastrale gegevens, de periode dat de woning te koop staat enzovoorts.

2. Onderhandelingsfase:
Na de bezichtiging heeft de aankoopmakelaar een persoonlijk gesprek met u, waarin we onder andere de waarde van het huis vaststellen. Indien gewenst zal er eerst een bouwtechnische keuring en/of houtworm-/boktorinspectie plaatsvinden. De aankoopmakelaar adviseert u over de onderhandelingsstrategie en brengt eventueel een bod uit. Dit bod zal mede afhankelijk zijn van de gewenste transportdatum, eventuele overname van roerende zaken en dergelijke.
Als consument heeft u slechts inzicht in de vraagprijzen die u in advertenties en op internet tegenkomt. De Maison Makelaar kent ook de verkoopprijzen van soortgelijke woningen in de straat of omgeving en heeft dus een goed idee wat een passend bod zou kunnen zijn. Deze gefundeerde waardebepaling versterkt de onderhandelingspositie. De aankoopmakelaar zal ook rationeel onderhandelen. Emoties, die aspirant-kopers parten kunnen spelen, zullen niet van invloed zijn op het onderhandelingsproces.

3. Afhandeling (koopovereenkomst):
Zijn de onderhandelingen gunstig verlopen en heeft u besloten tot aankoop over te gaan, dan zal de verkopende makelaar in de regel de koopovereenkomst opstellen. Wij kunnen voor u de overeenkomst inhoudelijk beoordelen en eventuele wijzigingen, na overleg met u, regelen bij de verkopende makelaar of notaris. De aankoopmakelaar kan tevens advies geven bij de mogelijke overname van de zogenaamde roerende zaken (gordijnen, zonwering en dergelijke).

Het moge duidelijk zijn dat wij als aankoopmakelaar de courtage doorgaans dubbel en dwars voor u terugverdienen.

Bent u ook nieuwsgierig naar onze dienstverlening?
Wij maken graag geheel vrijblijvend eens kennis.

Maison Makelaars Peel en Maas / Horst a/d Maas
Maarten Pijnenborgh | Gecertificeerd makelaar – Gecertificeerd taxateur
John F. Kennedylaan 94, 5981 XC Panningen
T. 077-3082946
ph@maisonmakelaars.nl | www.maisonmakelaars.nl

Lees de volledige omschrijving

Contact

Maison Makelaars Peel en Maas / Horst ad Maas

Kenmerken

Overdracht

Status
aangekocht
Aangeboden sinds
6+ maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort
Appartement/flat
Bekijk alle kenmerken

Media