Piushof (bouwkavel 3) 0 ong PANNINGEN

Omschrijving

Piushof is onderdeel van een volledig nieuwe wijk centraal gelegen in Panningen met de winkels op loopafstand. Piushof heeft als visie een fijn thuis te worden voor iedereen. Een plek met veel groen waar buren elkaar kunnen treffen voor leuke activiteiten, maar ook een plek waar buren elkaar helpen en ondersteunen daar waar het nodig is. Ook Bouwkoers bouwt samen met energieadviesbureau Unielabel mee aan deze veelbelovende buurt door hier een viertal prachtige levensloopbestendige twee-onder-een-kap woningen neer te zetten die passen bij deze visie. Daarbij geloven wij in het bouwen van moderne woningen die energieneutraal en onderhoudsvrij zijn. Perfect voor mensen die zorgeloos willen leven in een leuke buurt zoals Piushof.

Voorwoord
Piushof is onderdeel van een volledig nieuwe wijk centraal gelegen in Panningen met de winkels op loopafstand. Piushof heeft als visie een fijn thuis te worden voor iedereen. Een plek met veel groen waar buren elkaar kunnen treffen voor leuke activiteiten, maar ook een plek waar buren elkaar helpen en ondersteunen daar waar het nodig is.

Ook Bouwkoers bouwt samen met energieadviesbureau Unielabel mee aan deze veelbelovende buurt door hier een viertal prachtige levensloopbestendige twee-onder-een-kap woningen neer te zetten die passen bij deze visie. Daarbij geloven wij in het bouwen van moderne woningen die energieneutraal en onderhoudsvrij zijn. Perfect voor mensen die zorgeloos willen leven in een leuke buurt zoals Piushof.

Onze visie
Zorgeloos en levensloopbestendig wonen.
Wij vinden het belangrijk om degelijk en duurzaam te bouwen. Dit realiseren wij door het bouwproject kleinschalig te houden en te beperken tot vier woningen. Mede hierdoor kunnen we kwaliteit waarborgen in uitvoering, constructie en afwerking. Daarnaast biedt dit ook de mogelijkheid om rekening te houden met uw wensen.

De woningen zullen onderhoudsvrij worden opgeleverd. Hier zal dan ook rekening mee worden gehouden met betrekking tot bouwtechnieken en materiaalkeuze. Zo zullen er kunststofkozijnen voorzien van driedubbelglas worden geplaatst en streven we ernaar zo duurzaam mogelijke materialen te gebruiken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de woningen levensloopbestendig zijn. We hebben nagedacht over zowel het grote geheel als de kleinste details zoals leven op de begane grond, ruime doorgangen en een toegankelijke douche.

Duurzaamheid is een belangrijk uitgangspunt. De woningen hebben een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) lager dan 0. Dit betekent dat de woningen energie leveren in plaats van verbruiken. Dit wordt bereikt door innovatieve toepassingen te hanteren zoals geïntegreerde zonnepanelen, een warmtepomp, vraag gestuurde ventilatie en lage temperatuurverwarming.

Wij willen woningen bouwen waar u zorgeloos kunt blijven wonen, die degelijk en met zorg zijn gebouwd én afgewerkt. Woningen waar we allemaal trots op kunnen zijn.

Beschikbare woningen
Woning 1 & 2: Piushof en de Kennedylaan worden van elkaar gescheiden door middel van een brede groene strook met daaraan grenzend een straat die tot de woonwijk toebehoort. Vanuit de Kennedylaan kijkt u mooi op woning 1 & 2 uit en zijn door deze doorgaande weg erg makkelijk bereikbaar. De woningen hebben een woonoppervlakte van 120m2 en staan op een perceel van 229m2*. Hierbij heeft u een fijne tuin op het zuidoosten met een eigen achterom.

Woning 3 & 4 liggen iets verder door aan Piushof. De woningen hebben een woonoppervlakte van 120m2 en staan op een perceel van 236m2*. Deze percelen zijn iets breder vormgegeven ten opzichte van woning 1 & 2. Ook deze percelen hebben een tuin op het zuidoosten met een vrije achterom.
*Onder voorbehoud van wijzigingen

Ruime woonkamer en keuken
Alle levensbehoeftes op de begane grond.
De benedenverdieping beschikt over alle gemakken om levensloopbestendig te kunnen wonen. Zo zijn de badkamer en het toilet op de begane grond gepositioneerd en creëren we door een unieke indeling zo veel mogelijk ruimte in uw woning.

De grote raampartijen in de woonkamer, de keuken en de slaapkamer zorgen voor veel lichtinval en bieden u vrij uitzicht over uw straat en tuin. Daarnaast zorgt de pui met grote openslaande achterdeuren voor een toegankelijke en ruime doorgang naar uw tuin.

Multifunctionele bovenverdieping
Een extra slaapkamer of toch boven een badkamer? De ruimtes zijn multifunctioneel in te delen.
Doordat alle voorzieningen beneden zijn, biedt de bovenverdieping veel mogelijkheden. U kunt hier bijvoorbeeld een extra slaapkamer, kantoor of logeerkamer realiseren. Wilt u toch boven douchen? Geen probleem, er zijn aansluitingen aanwezig voor een eventuele extra badkamer. U bepaald zelf welke functies de ruimtes krijgen.

De koopsom van deze woning is €295.000 v.o.n.
Vrij op naam
De prijs van de woning is vrij op naam, dit wil zeggen dat de volgende kosten in de koopsom zijn opgenomen:
• Bouw- en grondkosten
• Aansluitkosten water, elektra en riolering
• Legeskosten voor de omgevingsvergunning
• Notaris- en kadasterkosten voor leveringsakte
• Kosten architect en bouwkundige berekeningen

Niet inbegrepen:
• Financieringskosten
• Notariskosten voor de hypotheekakte
• Rentekosten
• Kosten m.b.t. kopers keuzes

Lees de volledige omschrijving

Contact

Maison Makelaars Peel en Maas / Horst ad Maas

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aangeboden sinds
6+ maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Oppervlakte
120 m²
Inhoud
400 m³
Perceel
237 m²

Indeling

Aantal kamers
4 kamers
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers

Energie

Isolatie
driedubbel glas, volledig geïsoleerd, vloerisolatie, muurisolatie, dakisolatie
Soort verwarming
warmtepomp
Warm water
elektrische boiler eigendom

Kadastrale gegevens

Perceel type
Geheel perceel
Gemeente
Helden
Sectie
G
Perceel
7.558
Oppervlakte
237 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Tuin
in woonwijk
Tuin
zijtuin, voortuin, achtertuin

Garage

Capaciteit
1

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Media

Bekijk meer foto's
Piushof (bouwkavel 3) 0 PANNINGEN