Pastoor Tijssenstraat 16 SUSTEREN

Omschrijving

Nabij het centrum van Susteren, op loopafstand van scholen en winkels bieden wij deze fijne en betaalbare woning aan. De woning is netjes onderhouden en beschikt over een mooie achtertuin. Met vier slaapkamers, net sanitair en een mooie keuken is de woning ideaal voor starters en jonge gezinnen. De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas en rolluiken. Het station bevindt zich op loopafstand. Geniet je van wandelen in het bos, dan ligt dit op enkele minuten loopafstand.

Kortom: dit is een hele fijne woning, gelegen op een zeer gewilde locatie in het centrum van Susteren!

INDELING

SOUTERRAIN

— Provisiekelder (ca. 6 m²) —

BEGANE GROND

— Entree met toilet en meterkast — woonkamer (ca. 7,20 m x 4,05 m), afgewerkt met een houten parketvloer en airco (Daikin) — open keuken: uitgevoerd met een moderne keukenopstelling, voorzien van een 5-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een koelkast, een oven en een vaatwasser — stenen tuinhuis (7 m²) — mooi aangelegde en ca. 16 m diepe achtertuin met achterom —

EERSTE VERDIEPING

— Ouderslaapkamer: ca. 4,00 m x 3,15 m — slaapkamer 2: 3,05 m x 2,45 m, achterzijde — slaapkamer 3: 3,40 m x 3,10 m, achterzijde — alle slaapkamers voorzien van laminaat — nette badkamer: voorzien van een douche en een vaste wastafel — airco (Daikin) —

TWEEDE VERDIEPING

— Vaste trap — slaapkamer 4: 4,25 m x 3,30 m — nokhoogte ca. 2,80 m — diverse bergingen (CV-ketel 2018) — vaste kledingkast

ALGEMEEN

– IDEALE STARTERSWONING
– INSTAPKLAAR, NETJES ONDERHOUDEN
– MOOIE ACHTERTUIN
– VOORZIEN VAN DUBBEL GLAS
– TWEE AIRCO’S AANWEZIG (DAIKIN 2019)
– MOOIE KEUKEN EN SANITAIR
– ZEER GEWILDE LOCATIE
– STATION, WINKELS EN BOS OP LOOPAFSTAND

—-

– Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.
– De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.
– Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
– Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseert Michel Makelaardij geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen.
– De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit (mede als gevolg van het gegeven dat Michel Makelaardij geen professioneel inmeter is) verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
– Deze informatie is door Michel Makelaardij zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Kenmerken

Overdracht

Status
aangekocht
Aangeboden sinds
6+ maanden
Aanvaarding
per datum

Bouw

Soort
Tussenwoning
Bouwjaar
1959

Oppervlakten en inhoud

Oppervlakte
102 m²
Overige inpandige ruimte
6 m²
Externe bergruimte
7 m²
Inhoud
295 m³
Perceel
215 m²

Energie

Energielabel
C

Kadastrale gegevens

Perceel type
Geheel perceel
Gemeente
Susteren
Sectie
DE
Perceel
6.814
Oppervlakte
215 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Media

Pastoor Tijssenstraat 16 SUSTEREN