Verkocht

Kransakker (bouwnummer 14) 0 ong MEIJEL

Omschrijving

Vrijstaand wonen aan het groen

In de ‘groenste punt’ van nieuwbouwplan De Hoek staat uw toekomstige vrijstaande woning. Een comfortabele woning, geheel afgestemd op uw leefsituatie, uw smaak en uw wensen. Een woning met een traditionele indeling maar met een moderne look en al het hedendaagse wooncomfort. Maar bovenal een thuis waar u al uw woonwensen tot leven kunt laten komen.

Deze imposante woningen in De Hoek zijn prachtig gelegen aan de rand van de parkachtige omgeving. Het strakke aluminium bruine zetwerk en gebruik van bruin metselwerk contrasteert prachtig met het witte metselwerk aan de voor- en achtergevel en geeft de woningen een mooie omlijsting.

De zorgvuldig geplaatste ramen zorgen niet alleen voor veel lichtinval, maar ook voor prachtig zicht op de groene omgeving. Maar liefst drie ruime woonlagen en een inpandig bereikbare berging bieden meer dan voldoende ruimte voor u en uw gezin. De berging is standaard voorzien van alle aansluitingen om deze nu of in de toekomst aan te passen naar een levensloopbestendige ruimte. De royale woonkamer staat in verbinding met de verscholen open keuken, samen maar liefst 45 m² groot, en is aan de achterzijde voorzien van openslaande deuren naar de tuin.

Op de eerste verdieping worden standaard drie slaapkamers gerealiseerd waarbij de masterbedroom wordt voorzien van een ruimte voor een inloopkast. De badkamer beschikt over zowel een ligbad, een inloopdouche als twee wastafels. Verder is er op de verdieping een separaat toilet aanwezig. De derde woonlaag biedt alle mogelijkheden en ruimte om hier uw eigen bestemming aan te geven. Tevens bevinden zich hier de technische installaties en de aansluitingen voor witgoed.

Ziet u uzelf al wonen in deze duurzame, complete en comfortabele woning met unieke ligging dicht tegen de natuur?

Interview architect Rats
Ruud Rats, architect bij Bureau Boosten Rats B.V. en ontwerper van de woningen van De Hoek.
“In het plan De Hoek versterken de parkachtige leefomgeving en de moderne, eigentijdse woningen elkaar, mét behoud van het dorpse karakter. Wat dit project uniek maakt, is de flexibele opzet. De woningen hebben weliswaar dezelfde basis, maar de slimme opties en uitbouwmogelijkheden geven bewoners de mogelijkheid het huis aan te passen aan eigen behoeften en zich daarmee te onderscheiden. Op die manier ontstaat een gevoel van individualisering en diversiteit. Anderzijds geeft de ‘ensemblewerking’ – het zien van gelijksoortige woningen om je heen, zoals wij dat in vaktermen noemen – een gevoel van harmonie, rust en verbinding.
De openbare ruimtes zijn met veel zorg en oog voor detail ontworpen en harmoniëren perfect met de woningen.

De verbinding met de natuur en groene omgeving wordt nog eens versterkt door de toepassing van veel glas. We noemen dat een dubbele oriëntatie: geen gesloten gevels, maar vanuit alle kanten zicht naar buiten. De woning opent zich als het ware naar het landschap en je haalt buiten naar binnen.
Woningtype D is een eigentijds kapwoning met lichte voor- en achtergevels en bruine zijgevels gecombineerd met een vlak bruin pannendak. Zijgevels en dak zijn als één element ontworpen en ingelijst in een kader van aluminium zetwerk. Hierdoor kent de kapwoning een minimalistische architectuur en wordt het dak als het ware een vijfde gevel. Door toepassing van zuiver witte kozijnen wordt de bruine gevel duidelijk opengeknipt en ontstaat er een optimistisch karakter.

Wat duurzaamheid betreft, worden deze huizen gebouwd volgens de laatste landelijke normen. De Hoek wordt een wijk waar modern, comfortabel wonen en landelijkheid elkaar ontmoeten.”

Bulletpoints tbv flyer:
– Ruime vrijstaande woningen, gebruiksoppervlakte 164 m²
– Prachtig gelegen kavels, variërend van circa 400 tot 500 m²
– Standaard v.v. aansluitingen t.b.v. uitvoering als levensloopbestendige woning
– Diverse opties en uitbreidingsmogelijkheden mogelijk:
• Levensloopbestendige uitvoering binnen de bestaande woning
• Uitbouw levensloopbestendig
• Uitbouw woonkamer
– Hoogwaardig en luxe afgewerkt met onder andere:
• Verwarming middels lucht-/water warmtepomp
• Vloerverwarming, regelbaar per vertrek
• Gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning
• Zonnepanelen
• Complete badkamer en separaat toilet op de verdieping
• Luxe sanitair (Geberit Xeno²) en tegelwerk (Mosa residential)

Lees de volledige omschrijving

Contact

Maison Makelaars Peel en Maas / Horst ad Maas

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aangeboden sinds
6+ maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort
Vrijstaande woning
Bouwjaar
2020

Oppervlakten en inhoud

Oppervlakte
203 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
30 m²
Inhoud
638 m³
Perceel
434 m²

Indeling

Aantal kamers
5 kamers
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd
Soort verwarming
warmte terugwininstallatie, warmtepomp, vloerverwarming geheel
Warm water
elektrische boiler eigendom

Kadastrale gegevens

Perceel type
Geheel perceel
Gemeente
Meijel
Sectie
F
Perceel
2.522
Oppervlakte
434 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Tuin
in woonwijk
Tuin
zijtuin, voortuin, achtertuin

Garage

Capaciteit
1

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
op eigen terrein, openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Media

Bekijk meer foto's
Kransakker (bouwnummer 14) 0 ong MEIJEL