Een woning kopen of verkopen doet u niet zomaar. Dat doet u met een reden. Misschien bent u een starter op de woningmarkt, is uw woning te groot nu de kinderen het huis uit zijn of gaat u eindelijk uw droomhuis bouwen. Hoe dan ook; het gaat niet zomaar om een huis, het gaat om uw 'thuis'. Wij begrijpen dat. Daarom vinden wij persoonlijke aandacht zo belangrijk. Er komt veel op u af. Zaken waar u niet dagelijks mee te maken heeft zoals de taxatie van uw woning. Ook dat begrijpen wij. Wij begeleiden en ondersteunen u; vanaf het eerste gesprek tot en met de overdracht bij de notaris. U staat er nooit alleen voor!

Wie wij zijn?

Jan Fonk, makelaar & adviseur
Joost Andrieu, makelaar & adviseur
Janneke Mierop, secretaresse
Annemieke Roeten, secretaresse 
Anja Kortenbout, fotografe
Annemarie Madern, verkoopstyliste

Wat mag u van ons verwachten?

Professionaliteit.

Ons team realiseert een optimale presentatie van uw huis. Nadat we uw huis hebben gestyled, gefotografeerd en beschreven, is het klaar om aangeboden te worden aan de potentiele nieuwe eigenaar die op zoek is naar zijn of haar droomhuis.

Originaliteit.

In onze marketingcampagne maken wij gebruik van social media kanalen zoals Facebook en Twitter en tools als 'helpMee KijkMijnHuis'. Daarnaast publiceren wij uw huis op landelijke woonsites zoals Funda, Jaap en Huizenzoeker.

Klantgerichtheid en betrokkenheid.

Komt het u beter uit om een bezichtiging 's avonds of in het weekend te plannen? Dat is voor ons geen enkel probleem.

Integriteit en eerlijkheid.

Al tijdens het eerste, vrijblijvende gesprek bespreken wij uw verkoopkansen. U hoort van ons welke middelen daarvoor nodig zijn. En wij vertellen u wat wij allemaal voor u doen om de woning zo snel mogelijk, tegen de hoogst mogelijke opbrengst te verkopen.

No nonsens mentaliteit.

U weet direct waar u aan toe bent. Bij zowel de verkoop, aankoop als taxatie van uw woning.

Waar vindt u ons?

Ons kantoor is met ingang van 1 oktober 2017 gevestigd aan de Struytse Hoeck 1 in Hellevoetsluis.

Van daaruit werken wij samen met alle makelaars van Maison Makelaars. Zowel lokaal, regionaal als nationaal.

We zijn door de weeks geopend van 9:00 tot 17:00, ’s avonds en op zaterdag op afspraak. Telefonisch zijn we te bereiken op telefoonnummer :0181-773427 of bereikbaar via de mail vg@maisonmakelaars.nl

Wil u een gratis waardebepaling van uw huis ontvangt? Neem gerust contact met ons op, u hoort dan van ons de reëel verkoopwaarde en een advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren. Loop gerust bij ons binnen om kennis te maken, de koffie staat klaar.

Graag tot ziens!