Wie wij zijn?

Een vrolijke combinatie van jong enthousiasme met lef en zelfverzekerdheid door ervaring. Bovenal gedreven, eerlijk en duidelijk. Dat zijn wij; Jan en Joost van Maison Makelaars Voorne-Putten / Goeree-Overflakkee.

Ons team

Dit is ons deskundig team specialisten:

  • Jan Fonk, Makelaar
  • Joost Andrieu, Makelaar/Adviseur
  • Janneke Mierop, secretaresse
  • Annemieke Roeten, secretaresse 
  • Anja Kortenbout, fotografe
  • Annemarie Madern, verkoopstyliste

Eerlijkheid

Met 40 jaar ervaring weet Jan Fonk precies waar het om draait in de makelaardij; eerlijkheid! Ook Joost Andrieu weet door zijn jarenlange ondernemerschap hoe belangrijk het is om je aan je afspraak te houden. Klanten moeten weten waar ze aan toe zijn. 

Jan en Joost vertellen:

Onderscheidend
“Bij ons geen mooie praatjes om een woning in de verkoop te krijgen. Wij durven eerlijk te zijn en een reëel beeld te scheppen; wat is een redelijke verkoopprijs, hoe kunnen we jou helpen om je huis zo goed mogelijk te verkopen?

Betrokkenheid
Als Maison Makelaars werken we niet alleen samen met de mensen van onze organisatie, maar vooral ook met onze klanten. Met jou dus. Persoonlijke aandacht is bij ons geen loze kreet en dat merk je meteen. We voelen ons echt betrokken bij onze klanten en hebben er letterlijk buikpijn van als een koop niet doorgaat.

Plezier
Wij oefenen ons vak met veel plezier uit en laten onze klanten hierin delen. We willen mensen blij maken; verkopers én kopers. Als zij blij zijn, zijn wij dat ook!

Waar vind je ons?

Vanaf 1 oktober 2017 is ons kantoor gevestigd aan de Struytse Hoeck 1 in Hellevoetsluis. Van hieruit werken wij samen met alle makelaars van Maison Makelaars. Zowel lokaal, regionaal als nationaal.

Je kunt ons nu uiteraard al bereiken via (0181) 773427 of VG@maisonmakelaars.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00
’s avonds en zaterdag op afspraak

Neem ook gerust contact met ons op om een gratis waardebepaling van je huis te ontvangen. Je hoort de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Graag tot snel!”